Oma jaksaminen ja henkinen huolto Teams-webinaari

28.10.2020 18:00
Teams

Oma jaksaminen ja henkinen huolto

Henkisestä huollosta ja tuesta pelastusalan vapaaehtoisjärjestöjen naisille suunnattu Teams-webinaari, jossa teemaa lähestytään oman jaksamisen lisäksi näkökulmalla, miten huomaa ongelmia ja voisi tukea muiden jaksamista – järjestötoiminta, perhe ja läheiset yhteensovittaminen. Toki webinaaria voivat seurata muutkin aiheesta kiinnostuneet.

Teams-webinaarin sisältöä:

  • - oma vireystila ja hyvinvointi
  • - stressin hallinta
  • - mieli ja keho

 

Alustajana on Pia Yli-Pirilä ( https://piaylipirila.kotisivukone.com/ ) ja alustuksen lopussa on aikaa myös muutamille kysymyksille.

Webinaari on maksuton, mutta siihen pitää ilmoittautua. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin 28.10.2020 ennen webinaarin alkua ilmoittamaasi sähköpostiin.

Teams-alustukseen liitytään Outlookista (sähköpostista) käyttäen selainta (mieluiten Google Chrome tai Edge selainta) tai Teams-sovellusta. Tämä tapa toimii jokaiselle, riippumatta siitä onko käytössä Teams-sovellusta vai ei.  Lähetämme ilmoittautuneille ennen alustuksen alkua Teams-linkin heidän ilmoittamaansa sähköpostiin.

Klikkaa sähköpostiviestissä Liity Microsoft Teams -kokoukseen  linkkiä, jolloin siirryt sivulle, jossa voit liittyä Teams-kokouksen verkossa. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

Selkeä ohje löytyy esim. videosta https://www.youtube.com/watch?v=yeuy7zzwVbo

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
28.10.2020 18:00
Päättyy:
28.10.2020 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Koulutuspaikka

Teams

Järjestäjä

Helsingin Pelastusliitto
09 477 0810
helsingin.pelastusliitto@helpe.fi
www.helpe.fi

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Kurssin suorittaneiden henkilöiden tietojen tallentaminen, todentamaan kurssin suoritus sekä asiakasyhteyden ylläpito.

Kussin nimi ja päivämäärä, kurssilaisen nimi, katuosoite, sähköpostiosoite, puhelin, taloyhtiön, yhteisön, yrityksen nimi.

Tarkistaaksesi tai poistaaksesi tietosi, ota yhteyttä Helsingin Pelastusliitoon, helsingin.pelastusliitto@helpe.fi tai puhelin 09-477 08 10.