Kontakta

KontaktAkademin Stockholm

Leda bra eller leda bäst! 

En två-dagarskurs som kommer hjälpa dig och ditt team att skapa resultat du inte trodde var möjligt.

Peppe hävdar att det räcker med två dagar för att du och ditt team ska få insikter och verktyg som gör att ni kommer öka er omsättning. Det kommer vara två dagar full med insikter, övningar, workshop och inspiration som gör att du kommer längta tillbaka till jobbet för att skapa helt nya resultat.

Pass 1 - Inledande inspirationsföreläsning om försäljning 
Föreläsningen handlar om hur man, genom sitt eget agerande, kan skapa vilka affärer man vill i princip. Bara du själv förstår hur vi människor fungerar. Gör du det kommer du lättare att förstå hur våra kunder agerar och reagerar. Du kommer få insikter som får er att förstå vad det egentligen handlar när det gäller försäljning.

Pass 2 - De tio stegen till framgång i försäljning 
Här går vi igenom de tio stegen som gör att du kommer öka dina chanser enormt att få till en affär med kunden. Du får konkreta råd, tips och verktyg som t.ex. Hur du ska få kunden att vilja träffa dig, hur du hela tiden har nya kundmöten inbokade, vad du ska tänka på när du möter kunden första gången, presentationsteknik, invändningshantering, avslutsteknik mm. Vad du behöver träna på kommer vi tillsammans att inse på workshopen. Vi tar sedan fram konkreta förslag och åtgärder, beroende på vilka punkter som är aktuella för just er, och säkerställer att ni tränar på dem. Detta pass är riktigt kunskapsfyllande med många ”aha”upplevelser.

Pass 3 – En insiktsfull föreläsning om hur man skapar ett framgångsrikt team
Föreläsningen handlar om hur man får ett team att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som du inte ens själva trodde var möjligt. Här får du lära dig hur ni kan skapa ett engagerat team som gör allt för att tillsammans nå uppsatta mål.

Pass 4 – De åtta stegen som får alla att inse vad som krävs för att skapa framgång 
På sista passet kommer vi gå igenom de stegen som gör att ni kommer skapa ett mer framgångsrikt team. Steg för steg går vi igenom vad som får oss människor att verkligen vilja göra det där extra som behövs för att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla, släppa alla hinder, som idag gör att ni inte levererar på topp. Här blir det en hel del övningar som skapar insikter som får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni väl har insett dessa, kan ni göra den förändring som krävs för att nå i princip alla mål ni vill.

Praktiska detaljer:

Datum: 15-16 sep 2021
Tid: 09:00-16:00 båda dagarna
Plats: Centralt i Stockholm
Kostnad: Kontakta medlem: 6 900 SEK
Ej medlem i Kontakta: 9 900 SEK 

Priserna är exklusive moms. 
För 4 eller fler, kontakta oss för offert.  

Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se alterantivt 0704 39 00 87. 

 

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
15.9.2021 09:00
Slutar:
16.9.2021 16:30

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Stockholm
Stockholm

Arrangör