Uratehdas: Osaamisupuu - workshop!

13.10.2021 09:00

Etätapahtuma

Tule tunnistamaan osaamisesi

Tule tarkastelemaan itseäsi työnhakijana syvemmin osaamispuun avulla, ja löytämään itsellesi jykevät juuret ja vankka latvusto! Itsetuntemus, omien arvojen mukainen toiminta, aidot kiinnostuksen kohteet ja osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen auttavat sinua työnhaussa.

Tässä osallistavassa työpajassa tarkastelemme uravalintoja, voimavarojamme sekä osaamista monipuolisesti, ja rakennamme niistä ammatillista minää tukevan kokonaisuuden. Valintojen, oman taustan ja uskomusten reflektointi, sekä pysähtyminen tulevaisuuden kiinnostusten äärelle auttaa sinua sanoittamaan omaa ainutlaatuisuuttasi työnhaussa.

Kouluttaja: urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen, Loimu ry.

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu etätapahtumaan tästä.

Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten korkeakoulutettujen tai vastaavissa työtehtävissä työskennelleiden työtä etsivien ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Uratehdas auttaa löytämään uusia mahdol­li­suuksia oman osaa­misen hyödyntämiseen tyцömarkkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehtaan taustalla on Pirkan­maan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry. 

Ajankohta

Alkaa:   13.10.2021 09:00
Päättyy:   13.10.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma


Lisätiedot

Uratehdas