Kontakta

Kontakta Nätverk för Teamledare/Gruppchefer - Att ge feedback på rätt sätt med Lilo!

Det är en svår balans att ge feedback på rätt sätt. Det finns forskning som visar att det mest effektiva är att fokusera på de beteenden som du vill se mer av och ignorera de negativa.
Feedback är svårt att både ge och få eftersom det i grunden bygger på att vi är rädda för att såra andra och för att själva bli sårade. Därför brukar feedback ofta bli en emotionell stund för båda parter. Ofta är feedback-situationer av negativ art vilket gör att människor blir stressade, kan få tunnelseende och att det låter mer negativt än vad det i själva verket är.

Hur ska du göra då för att ge feedback på ett bra sätt? Finns det en metod som du kan följa som fungerar?
Häng med på vår andra Nätverksträff där vi har äran att återigen ha Lilo med oss som guidar oss igenom denna process varvat med workshops.

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och coacha personal. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor:
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som teamledare i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

 

Praktiska detaljer

Datum: 1 dec  2021  
Tid: Klockan 13:00-16:00  
Plats:  Fysiskt: Centralt i Stockholm. Digitalt - länk skickas till dig som är anmäld.   
Kostnad: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.  
   

Eventuella frågor hänvisas till linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87. 

 

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
1.12.2021 13:00
Slutar:
1.12.2021 16:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Stockholm/Digitalt

Arrangör