Työnhakuveturi: Työnhakijan aivohuolto

21.10.2020 09:30

Webinaari

Tiedätkö, miten aivoja käytetään parhaalla mahdollisella tavalla? Oletko kuullut, että on olemassa optimaalisen työskentelyn tila, jossa kuormitus on vähäisempää ja oppiminen ja aikaansaaminen parempaa?

Tällä luennolla käsitellään niitä arjen asioita, jotka vaikeuttavat oppimista ja onnistumista: keskeytyksiä, kiireen tuntua, muistin ja keskittymiskyvyn ongelmia. Työelämän muutos ja yhteiskunnalliset tekijät ovat saaneet aikaan sen, että ajattelun pirstaloituminen, tekemisen keskeytyminen ja monen tehtävän yhtäaikainen tekeminen syövät meidän jokaisen suorituskykyä. Näihin kysymyksiin tarjotaan uutta näkemystä ja työkaluja tilanteen korjaamiseen. Oman osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen vaatii tänä päivänä huomion kiinnittämistä siihen, miten järjestämme oppimis- ja työympäristömme ja miten pystymme muokkaamaan omaa toimintaamme kohti parempaa onnistumista.

Puhuja

Aivotutkija, TkT, Minna Huotilainen toimii professorina Helsingin yliopistolla ja tekee tutkimusta oppimiseen, työelämään ja aivojen hyvinvointiin liittyen. Hän on selvittänyt tutkimuksissaan mm. musiikin ja liikunnan vaikutusta oppimiseen ja aivoterveyteen sekä tutkinut työkuormituksen ja työuupumuksen vaikutusta kognitiiviseen toimintaan, muistiin ja tarkkaavaisuuteen. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Työnhakuveturin sivujen kautta.

Tradenomien jäsenenä osallistut webinaariin maksutta.

 

Tapahtuman järjestää Uudellamaalla toimiva Työnhakuveturi, joka järjestää koulutuksia ja valmennuksia asiantuntija- ja esimiestöitä etsiville työnhakijoille. Tradenomit on yksi Työnhakuveturin jäsenjärjestöistä. 

Ajankohta

Alkaa:  

21.10.2020 09:30

Päättyy:  

21.10.2020 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Työnhakuveturi

info@tyonhakuveturi.fi

www.tyonhakuveturi.fi