GoGolf

AimPoint Express + Speed Kytäjä 16.6

Olitpa golfarina kuka tahansa, klubipelaaja tai ammattilainen, AimPoint Express auttaa sinua puttaamaan paremmin. Express opettaa sen mitä kukaan muu ei opeta – mihin tähdätä putatessa.

Metodi perustuu fysiikkaan ja siihen tosiasiaan, että puttien kallistukset ovat ennakoitavissa ja laskettavissa. AimPoint-metodia käyttävät pelaavat ammattilaiset kuten Adam Scott, Justin Rose, Lydia Ko sekä lukuisat muut. Yli 200 tour-ammattilaista on opetellut metodin ja reilu 45.000 klubipelaajaa on osallistunut klinikoille.

AimPoint klinikan kesto on noin 75 minuuttia. Metodiin ei kuulu mitään teknisiä apuvälineitä, niiden sijaan golfari oppii lukemaan minkä tahansa griinin millä tahansa kentällä.

Klinikalla harrastelijagolfari saa saman koulutuksen kuin pelaava ammattilainen. Kuka tahansa tasoituksesta riippumatta voi lukea puttilinjoja kuin maailmanhuippu.

Olen opettanut AimPointtia jo vuodesta 2011. Tuona aikana metodi on kehittynyt valtavasti. Lopputulos, eli se mihin tähdätä, on pysynyt samana mutta menetelmä kuinka siihen päädytään on nykyään helpompi ja nopeampi.

Nykyisesssä menetelmässä, eli Expressissä, kaikki muuttuvat tekijät ovat karsittuun yhteen. Selvität sen ja sinulla tarkka luku mihin tahansa puttiin alle 20 sekunnissa (yleensä alle 10 sekunnissa). Mitään ylimääräisiä apuvälineitä tai vihkoja ei tarvita.

AimPoint Express klinikan hinta on 120 euroa. 

Jos haluat käydä klinikan uudestaan kertauksena niin ole suoraan yhteydessä minuun (kertaaminen aina veloituksetta).

AimPoint Speed

AimPoint Speed keskittyy vauhtien hallintaan. Pituuskontrolli on golfarin tärkein taito griinillä. Klubipelaajille 3-putin griinejä tulee aivan liikaa, kun tuntuma vauhteihin on hakusessa. Vauhdin ollessa kohdillaan on kolmen putin ottaminen lähes mahdotonta kenelle tahansa.

Speed-klinikalla harjoitellaan parempaa tuntumaa liikkeen tempon ja rytmin kautta. Pelaaja oppii perusteet siihen kuinka kehittää pituuskontrollia vaikka olosuhteet vaihtuvat jatkuvasti. Puttaamisen isoja haasteita on siirtyminen kentältä toiselle, kun viheriöiden nopeus muuttuu. Eikä samallakaan griinillä ole helppoa saada sekä ala- että ylämäki puttia kohdilleen.

AimPoint Speed klinikan hinta on 75 euroa.

AimPoint Express ja Speed samana päivänä yhteensä 140e.

Ohjelma alkaa Express-klinikalla joka kestää noin 75 minuuttia. Sen jälkeen pidetään muutaman minuutin tauko ennen Speed-klinikkaa jonka kesto on 60 minuuttia.

Jos haluat osallistua vain jommalle kummalle niin ole suoraan yhteydessä antti (at) gogolf.fi. Tästä voit ostaa vain kummatkin klinikat yhdessä hintaan 140e.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Paikkoja jäljellä

AimPoint Kytäjä 16.6: 7 kpl jäljellä (/8)

Tapahtumaan on jäljellä 7 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
16.6.2018 12:00
Päättyy:
16.6.2018 14:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kytäjä Golf
Kytäjäntie 1265
05720 Hyvinkää