FINEn seminaari 2.9.2020

2.9.2020 13:00

Järki, tunteet ja hyvä tapa

Tervetuloa seuraamaan striimiä FINEn seminaarista keskiviikkona 2.9.2020 kello 13.00 - 16.00. 

Ennakkosuunnitelmista poiketen emme järjestä tilaisuutta yleisötilaisuutena. Ohjelmaa voi seurata suorana striiminä tai jälkikäteen tallenteen kautta.

Seminaarin alussa tekniikan tohtori, KM Helena Åhman* kertoo keskusteluälykkyydestä ja siitä, miten menestyä vaativissa neuvotteluissa ja paineisissa tilanteissa. Helenan aiheena on Järki ja tunteet - tilannetajusta menestystekijä.

Ohjelma jatkuu tämän jälkeen teemalla hyvä tapa finanssialalla. Puheenvuoron pitää johtaja Lea Mäntyniemi Finanssiala ry:stä.

Lopuksi FINEn asiantuntijat nostavat esiin neuvonnan ja riidanratkaisun havaintoja hyvästä tavasta käytännön tilanteissa.

*Työpsykologiasta väitellyt tekniikan tohtori, KM Helena Åhman on intohimoinen ihmismielen, johtamisen, painetilanteiden ja tilannetajun tarkastelija. Helena antaa meille uusia näkökulmia, käytännön malleja ja työkaluja, miten paineisissa tilanteissa voi onnistua entistäkin paremmin. Helena on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen sekä Harvardista, mm. FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin Suomen parhailta neuvottelijoilta, sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä.

Pyydämme ilmoittautumaan striimin seuraamiseksi.

Seminaaria voi seurata tästä osoitteesta:

https://www.mediaserver.fi/live/fine

 

Tervetuloa!

Elli Reunanen
Toimitusjohtaja
FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

2.9.2020 13:00

Päättyy:  

2.9.2020 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Porkkalankatu 1
00180 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

09 6850 120

info@fine.fi