Kontakta

Kontakta Webinar

Värdefulla affärsinsikter med AI analys av kundsamtal! Del 2

Alla samtal i kundservice och telefonförsäljning går att transkribera till text och all text går att analysera med AI. Genom att arbeta med Artificiell Intelligens ges numera möjlighet att få fram nya affärsinsikter ur all alla kundsamtal och all tillgänglig kundservicedata. Med verkligt case visar Bonnier, Gamgi och Loxysoft hur det går till, vad du kan få reda på samt vilka praktiska actions och arbetsprocesser företag i framkant redan tagit!

I Kontaktas första webinar om AI analys av kundsamtal presenterade vi tekniken som möjliggör nya sätt att mäta och analysera alla samtal som tidigare varit omöjligt för en människa att göra.

I del två visar vi hur det går till i verkligheten, på vilket verktygen används i kundservice och hur de används i den operativa vardagen av coacher och medarbetare.

Praktiskt handhavande av verktyg och innehåll i Bonniers kundsamtal!

Bonnier kommer att visa hur de använder AI konkret i den dagliga operativa verksamheten och hur används affärsinsikterna strategiskt. De kommer att visa direkt ur verkliga data och hur dashboards kan visa hur olika trender och förändringar påverkar coachning av agenter samt hur de samlar helt ny kunskap för betydligt snabbare kunna onboarda ny personal och vidareutveckling av befintlig. Tony Mårshans, Bonnier News.

Praktiska detaljer
Datum: 16 juni  
Tid: Klockan 08:30 – 09:00  
Plats: Digitalt och länk skickas inför mötet till anmälda.  
Kostnad: Kostnadsfritt och öppet för alla  


Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.

Varmt välkommen!

Webinaret är ett samarbete mellan Kontakta, Gamgi och Loxysoft 

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
16.6.2020 08:30
Slutar:
16.6.2020 09:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats


Arrangör