Tuloksekasta työnhakua digiaikana

24.2.2021 18:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

TULOKSEKASTA TYÖNHAKUA DIGIAIKANA

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa kaikille työnhakijoille uusia ja nykyaikaisia vinkkejä tuloksekkaaseen työnhakuun. Webinaarissa osallistuja oppii tarkastelemaan omaa työnhakuaan kriittisesti, hahmottamaan oman osaamisensa. Osallistujat oppivat laatimaan positiivisesti erottuvat työnhakuasiakirjat ja vakuuttamaan työnantajan haastattelussa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi kattavasti nykyajan työnhakua. Jos et tiedä mitä myyt, on myynti mahdotonta. Webinaarissa opit tunnistamaan kattavasti osaamisesi ja kohdentamaan työnhaun osaamistasi tarvitseville. Saat konkreettisia vinkkejä mitä kannattaa painottaa työhakuasiakirjoissaan ja miten vakuuttaa työnantaja haastattelussa. Opit myös verkostoitumaan sosiaalisessa mediassa mahdollisten työnantajiesi kanssa. Webinaarin jälkeen osaat laatia nykyaikaset positiivisesti erottuvat työnhakuasiakirjat, vakuuttaa haastattelussa ja verkostoitua rohkeasti sosiaalisessa mediassa.

Koulutuksen kohderyhmä
Kaikki työnhausta kiinnostuneet, jotka haluavat tulosta työnhaulleen

Kouluttaja
Työelämän ravistelija/uravalmentaja Susan Calonius

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

24.2.2021 18:00

Päättyy:  

24.2.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi