Palveluhankintojen sopimukset kuntoon -workshop, Helsinki, 1.6.2020

Koulutuksen järjestelyistä vastaa Helsingin seudun kauppakamari, joka hoitaa ilmoittautumisvahvistukset ja laskutuksen.

Julkiset hankinnat eivät ole pelkästään kilpailuttamista, vaan keskiössä on toimiva sopimuskausi. Miten palvelusopimus kannattaa laatia, jotta saadaan tehtyä tavoitteiden mukainen hankinta?

Hankintaprosessissa liian usein pääasiallinen huomio keskittyy hankintaprosessin läpiviemiseen, eikä tulevaa sopimuskautta koskevia kysymyksiä mietitä kilpailutusvaiheessa.

Seurauksena voi olla sopimus, joka ei riittävällä tavalla varmista ostajan sopimuskauteen asettamien tavoitteiden toteutumista. Pahimmassa tapauksessa sopimus ei mahdollista tehokkaita keinoja suoritushäiriötilanteissa.

Palvelusopimuksissa on erityisen tärkeää määritellä huolella sopimuksen kohde ja sen vähimmäisvaatimukset sekä laadun kehittämisen ja seurannan keinot. Hyväkään sopimus ei nimittäin auta, jos sopimusehtojen toteutumista ei valvota eikä sopimusehdoista pidetä kiinni.

Päivän aikana käydään läpi keskeiset palvelusopimuksen sopimusehdot käytännön esimerkkien avulla ja arvioidaan JYSE PALVELUT -yleisten ehtojen riittävyyttä yksittäisten sopimusehtojen osalta. Päivän aikana tehdään harjoitustehtäviä ja osallistujat saavat käyttöönsä palveluhankinnan mallisopimuksen.

Tämä kurssi sopii kaikille julkisten hankintojen palvelusopimusten parissa työskenteleville.

Kouluttajat: PTCS:n asiantuntijat Minna Eskola ja/tai Annamari Kontio

Ilmoittautuminen Helsingin kauppakamarin sivuilla >>

 

Ajankohta

Alkaa:
1.6.2020 09:00
Päättyy:
1.6.2020 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsingin kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Järjestäjä

Helsingin seudun kauppakamari