Johda itseäsi ja hallitse toimintaasi – voit paremmin! Tampere 9.3.

Johda itseäsi ja hallitse toimintaasi – voit paremmin!

Oivalluksia ja näkökulmia parempaan elämänhallintaan

Itsensä johtamiseen on tarjolla erilaisia teknisiä malleja, jotka itsessään ovat hyviä ja toimivia, mutta eivät välttämättä muuta toimintatapojamme. Toistamme aiemmin opittuja malleja, vaikka ne eivät toimisikaan suhteessa toivottuun päämäärään. Teemme sitä mitä emme halua ja emme saa toteutettua sitä mitä tahdomme, ja voi tuntua, että olemme ikään kuin elämän tilanteiden ja ympäröivien ihmisten uhreja. Energia ja voimavarat valuvat käsistä ja ahdistaa. Mikä auttaisi ja miten tilanteen saisi hallintaan?


Valmennuksessa tarkastellaan itsensä johtamista transformatiivisesta näkökulmasta, jonka perustana on kehittää itseään ja kykyään ottaa hallintaan omaa toimintaansa. Valmennus perehdyttää tilanteiden tulkintaan, merkityksen luomiseen, uskomuksien kohtaamiseen, ajattelun ja toiminnan muokkaamiseen sekä uusien mahdollisuuksien oivaltamiseen ja vaihtoehtoisten lähestymismallien hyödyntämiseen. Samalla se antaa vahvemman pohjan myös itselle sopivimpien teknisten ratkaisumallien rakentamiselle, oli kyseessä sitten tavoitteiden määritteleminen, ajankäytön hallinta tai jokin muu itsensä johtamisen tekniikka.


Valmennuksessa tarkastellaan myös stressiin ja jaksamiseen vaikuttavaa maailmaa lähinnä siitä näkökulmasta, miten itse voin vaikuttaa ja ottaa elämäni hallintaan. Samalla valmennus avaa ymmärrystä muiden toiminnasta ja siten mahdollistaa vaikuttamisen ympäröivään todellisuuteen. Kouluttajana toimii Seppo Mäki Vidi Oy:sta.


Illan aikataulu

16.30-17 Ilmoittautuminen, salaatti- ja kahvitarjoilu
17-19.30 Koulutus


Valmennus toteutetaan neljän liiton yhteisvoimin: Lakimiesliiton, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimun, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKAn sekä Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTYn. Mukaan mahtuu 10 jäsentä kustakin liitosta.

Huom! Vaikka tapahtuma olisi täynnä, jonoon kannattaa aina ilmoittautua ja laittaa tapahtuma alustavasti kalenteriin, sillä jonopaikkoja yleensä vapautuu.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
9.3.2020 17:00
Päättyy:
9.3.2020 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Solo Sokos Hotel Torni
Ratapihankatu 43
33100 Tampere

Eventilla

Powered by Eventilla