Hyvinvoiva minä - Ravinto ja kestävä painonhallinta

18.8.2021 08:00

Webinaari

Moni kaipaa kipeästi apua tilanteeseensa, kun veriarvot ovat huonontuneet, energiatasot sakkaavat tai vaatteet ovat “kutistuneet pesussa”.

Korona-aika merkitsi joillekin kauan kaivattua mahdollisuutta päästä maratonkuntoon tai laittaa ruokavalio uusiksi. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että suurimmalla osalla on käynyt päinvastoin: THL:n tutkimuksen mukaan suomalaisten painonnousu on kiihtynyt.

Tässä webinaarissa unohdamme hetkeksi trendikkäät pikadieetit ja rajoittavat ruokavaliot, ja katsomme, mitä pitkäaikainen tutkimusnäyttö kertoo terveyttä edistävästä painonpudotuksesta. Käymme läpi kolme fiksua ruokarutiinia, joihin kestävä painonhallinta perustuu.

Valmentajamme Kati Boijer-Spoof Heikinheimo toimii kehitysjohtajana ja vastuuvalmentajana Virkisteri Oy:ssä ja on koulutukseltaan ravitsemukseen ja liikuntalääketieteeseen erikoistunut Auktorisoitu Personal Trainer (APT®), mindfulness-opettaja, PilatesHealth-ohjaaja ja KTM. Katilta ilmestyy tammikuussa 2022 tietokirja liittyen hyvinvointiin työelämässä.

Virkisteri on palveluyritys, joka tekee työhyvinvoinnista totta liikkumisen ja palautumisen keinoin. Palveluihin kuuluvat muun muassa Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™️ -konseptit, liikuntapalvelut, tietotyöläisten hyvinvointivalmennukset sekä tiimi- ja virkistyspäiväohjelmat. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät pitkä käytännön kokemus ja tutkittu tieto.

Lue lisää: www.virkisteri.fi

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 18.8.2021 09:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

18.8.2021 08:00

Päättyy:  

18.8.2021 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi