Hyvinvoinnin johtaminen

3.3.2021 17:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

HYVINVOINNIN JOHTAMINEN

Miten muuttuvassa työelämässä pärjää? Miten pääsemme jaksamisesta innostukseen ja kukoistukseen? Kuinka luomme oman näköisemme merkityksellisen elämän?

Hyvinvoinnin tukeminen ja uupumisen ennaltaehkäisy on yhtälailla yksilön kuin koko työyhteisön vastuulla. Yksi aikamme suurimmista epidemioista on stressi, jonka vaikutuksia yksilö- ja yritystasolla ei voi vähätellä. Taidot, joita työelämässä tarvitaan: monimutkainen ongelmanratkaisu, yhteistyö, luovuus ja kyky yhdistellä asioita, ovat levänneiden ja fokusoitujen aivojen tuotoksia.

Pekka Pohjakallion hyvinvoinnin johtaminen -puheenvuoro käsittelee merkityksellisen elämän elementtejä, muuttuneen työelämän asettamia paineita, omia vahvuuksia, luovuutta ja innovointia sekä uupumuksen ennaltaehkäisyä. Pekka lähestyy teemoja omakohtaisten kokemusten sekä Hintsa Performancesta tuttujen oppien pohjalta.

- Tärkein asia, josta meidän jokaisen on huolehdittava, on siis oma jaksamisemme. Kyky hallita omaa elämää on tärkeä tekijä stressinhallinnassa. Kyvyttömyytemme tarttua asioihin on kasvanut. Oman elämänhallinnan ja sitä kautta merkityksellisyyden lisäämiseen ei ole vippaskonsteja. Kyse on siitä, kuinka perusasiat viedään osaksi arkea, pitkänlinjan työelämän uudistaja Pekka Pohjakallio muistuttaa. 

 

Pekka Pohjakallio, Mentori | Kehitysjohtaja

puhujakuva_pekka-pohjakallio.png (88 KB)

Pekan DI-tutkinto on täydentynyt logoterapian ja positiivisen psykologian opinnoilla. 19 vuoden Nokia-uran aikana Pekka johti liiketoiminta-, markkinointi- sekä innovaatioyksiköitä, joissa teemana oli uuden luominen eri tavalla kuin ennen. Nokian jälkeen Pekka perusti Saku Tuomisen kanssa 925 Design-yrityksen, jossa muotoiltiin ajatustyöntekijän työviikkoa uudelleen ja tutkittiin, mitä ideoille tapahtuu yrityksissä. Tämän rinnalla Pekka toimi sijoittajana ja hallituksen jäsenenä useassa teknologia start-upissa. Tällä hetkellä Pekka Pohjakallio vastaa Hintsa Performancessa globaaleista asiakkaista sekä valmentaa ja mentoroi yritysasiakkaitaan.

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Tallenteen kesto 1h 26min

Myynti päättyy 31.12.2022 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

3.3.2021 17:00

Päättyy:  

31.12.2022 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

tapahtumat@tradenomi.fi