Tradenomien leffailta

8.12.2021 17:30

Bio Rex Tripla, Pasila

The name is Bond, James Bond.

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun tradenomien järjestämään leffailtaan, jossa pääsemme nauttimaan vauhdista ja jännittävästä toiminnasta yhdessä James Bondin ja No Time To Die -elokuvan parissa.

Tapahtumaan ilmoittautuminen sisältää 5 € omavastuun, joka sisältää elokuvalipun, popparit ja limun Triplan upouudessa Bio Rex-elokuvateatterissa. Elokuvan katselu järjestetään Pääkaupunkiseudun tradenomien yksityistilaisuutena 8. joulukuuta kello 17.30 alkaen. Ilmoittauduthan pian, mukaan mahtuu vain ensimmäiset 50 jäsentä!

HUOM! Vaikka kyseessä on yksityistilaisuus, edellytämme koronapassia osallistujilta! Varauduthan siis esittämään saapuessasi voimassaolevan koronapassin.

Jos haluat perua osallistumisesi, voit lähettää viestiä osoitteeseen jori.karjalainen@tradenomi.fi.

Alhaalta voit lukea lisää koronapassista.

Lisäksi aluehallintoviraston suositusten mukaisesti muistutamme kaikkia osallistuja:

  • Pitämään maskin kasvoilla saapuessa paikalle
  • Käyttämään saapuessa tilasta löytyvää käsidesiä käsien puhdistamiseen
  • Huolehtimaan riittävistä turvaväleistä muihin osallistujiin nähden. 

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

---

Lue alta lisää koronapassista

EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina. Koronapassin saavat myös henkilöt, jotka ovat sairastaneet koronan ja saaneet lisäksi yhden koronarokotuksen.

Jos aikuinen ei voi lääketieteellisistä syistä ottaa koronarokotetta, hänellä on oikeus saada tarvitsemansa koronatestitulos maksutta julkisesta terveydenhuollosta.

Koronatodistuksen lukijalla luetaan todistuksen QR-koodi, jolloin ruudulle tulee hyväksytty tai hylätty -merkintä. Koronatodistuksen lukija ei kerää tai tallenna todistusten tietoja. Sovelluksesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Lisätietoa koronapassista löydät Sosiaali- ja Terveysministeriön sivuilta sekä Omakannasta, josta voit myös ladata voimassa olevan koronapassin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

8.12.2021 17:30

Päättyy:  

8.12.2021 21:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Bio Rex Tripla, Pasila

Fredikanterassi 1
00520 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Anssi Enroth

+358401788282

anssi.enroth@pkstradenomit.fi