No Limits -kiertue Kotkassa: afterwork

19.8.2020 16:30

Isopuisto, Kotka

No Limits -kiertue saapuu Kotkaan! Afterit on ensisijaisesti tarkoitettu Kymenlaakson seudun yksityisellä puolella työskenteleville jäsenille. Toivotamme tervetulleeksi esimerkiksi talousalalla, finanssialalla, kaupan alalla, tietoalalla, teknologia-alalla ja muilla toimivat työnkuvasta riippumatta, tarkoittaen sitä, että roolisi yrityksessä voisi olla projektipäällikkö, kirjanpitäjä tai HR-assistentti.

Tule aftereille juttelemaan työelämästä, työehdoista tai muuten vaan ajankohtaisista asioista alalla työskentelevien kanssa! Paikalla oleva asiantuntijamme Sanna haluaa rakentaa teidän kanssa maailman parasta työelämää! 

Onko sinulla työkaverina tradenomi joka ei vielä ole meidän jäsen? Ota hänetkin mukaan – me tarjoamme! 

Nähdään pian. Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan hyvän ruuan ja juoman merkeissä!

Hinta: Maksuton. 

Tilaisuus on avoinna Tradenomien jäsenille ja yhdelle avecille. Tilaamme ruokaa, ilmoittauduthan linkin kautta. Säävarauksella siirrymme keskustan alueella sisätiloihin. Ilmoitamme tästä sähköpostitse lähempänä. Olemme rajanneet osallistujamäärän 25 henkeen, kehotamme huomioimaan turvavälit ja käsihygienian tapahtumissa. Tarjoamme käsidesiä ja tarvittaessa kasvomaskit tilaisuuteen tuleville.

Lisätiedot:

Sanna Frisk
050 532 9070
sanna.frisk@tradenomi.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.8.2020 16:30

Päättyy:  

19.8.2020 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Isopuisto, Kotka

Papinkatu 8
48100 Kotka

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Sanna Frisk

050 532 9070

sanna.frisk@tradenomi.fi