Johtamiskoulutus eläinlääkäreille, moduuli 3

Käytännön läheinen ohjelma, joka soveltuu yhtä lailla yksityisellä kuin kunnallisella sektorilla toimiville. Valmennusohjelma antaa työkaluja käytännön johtamistyöhön ja oman työyhteisön kehittämiseen ja huipputiimin rakentamiseen. Johtaminen perustuu oman toiminnan ja johtamisen vaikuttimien tuntemiseen

Kokonaisuus rakentuu kolmen moduulin sekä ennakko- ja välitehtävien varaan. Itse valmennuspäivät toteutetaan pitkälti yhteistoiminnallisen oppimisen kautta hyödyntäen erilaisia malleja, viitekehyksiä ja työkaluja. Moduulien välissä osallistujat tutustuvat johtamisen kirjallisuuteen, reflektoivat omaa esimiestyötään sekä ratkovat johtamisen haasteita.

Valmennuskokonaisuuden lopullinen sisältö rakentuu osallistujien omien tarpeiden ja haasteiden mukaan. Ohjelma soveltuu erityisesti esimieskokemusta jo omaaville, mutta myös esimiestehtäviin siirtyvä henkilö hyötyy valmennuksesta.

HUOM!
Osallistujan tulee osallistua kaikkiin kolmeen koulutusmoduuliin (12.-13.9. ja 28.-19.11.2019 sekä 14.2.2020) ja sitoutua ennakko- ja välitehtäviin.
Rajoitettu osallistujamäärä. Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet ovat etusijalla koulutukseen.

 

Kouluttaja:                       
Pekko Nieminen, Ave Group Oy

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli (outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710)

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.Ajankohta

Alkaa:
14.2.2020 09:00
Päättyy:
14.2.2020 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hotelli Rantapuisto
Furuborginkatu 3
00980 Helsinki

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla