Kontakta

Kontakta Nätverk Kundservicechef (fysiskt eller digitalt)

Kontakta Nätverk för kundservicechefer: Kundservice som konkurrensmedel del 2!

Hur kommer företag att driva sin kundservice i framtiden?
I denna andra workshop/rundabordssamtal föreläser Workz om samspelet mellan ny teknik och personalen inom kundservice, samt vilken organisation och vilka kompetenser som behövs.

Efter det strategiska seminariet vi hade i september följer vi nu upp det med en mer operativ genomgång. Workz kommer att berätta om de operativa utmaningarna som kundservice har och de nya dimensioner som tillkommer med den nya tekniken och dess nya dimensioner. Andra viktiga ämnen är vad som egentligen driver er kundtillfredsställelse och hur vi uppnår en tillräckligt bra försäljning på kundservice. Som tidigare blandar vi korta föreläsningar med rundabords-samtal i mindre grupper.

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning inom kundservice. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.
Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

 

Praktiska detaljer

Datum: 1 dec  
Tid: Klockan 09.00 – 12.00  
Plats:  På plats: David Bagares gata 9, Stockholm, Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld  
Kostnad: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.  
   

Eventuella frågor hänvisas till linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87. 

Vi anpassar oss efter rådande restriktioner och kommer noggrant följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Välkommen!

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
1.12.2021 09:00
Slutar:
1.12.2021 12:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Kontakta
David Bagares gata 9
111 38 Stockholm

Arrangör