Tähtijoukko 26.8.

Resilienssi voimavarana

Työelämän muutokset ja odottamattomat tilanteet koettelevat ihmismieltä ja haastavat tapaamme katsoa kohti tulevaa. Miten suhtautua tulevaisuuteen toiveikkaasti haastavienkin tilanteiden keskellä?

Resilienssillä tarkoitetaan ihmisten kykyä selviytyä erilaisista haastavista tilanteista ja muutoksista. Se on kykyä ponnahtaa takaisin vaikeidenkin koettelemusten jälkeen, mutta reagoinnin lisäksi jokainen meistä voi kehittää sitä itsessään myös ennakoivasti. Resilienssi toimii myös vastalääkkeenä stressille. Mistä resilienssi kumpuaa? Kuinka kehittää niin omaa kuin työyhteisösi muutoskysyisyyttä ollaksesi henkisesti vahvempaa tekoa muutosten äärellä.

Alustajana ja keskustelun fasilitoijana toimii coach Ulrika Björkstam.

Tähtijoukko on YTYn naispuolisille esimiestehtävissä toimiville ja esimiestehtävistä kiinnostuneille jäsenillemme suunnattu verkosto. Tähtijoukko on mahdollisuus sinulle vertailla kokemuksiasi, kasvaa ja kehittyä esimiehenä. Pääset vaihtamaan kokemuksia luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.

YTY järjestää vuoden 2020 aikana Tähtijoukolle neljä tapaamista; kaksi keväällä ja kaksi syksyllä. Kokoontumiset ovat saaneet erinomaista palautetta. Voit osallistua aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan kaikkiin tai vain yksittäiseen tapaamiseen.

Ohjelma

16.30 Ilmoittautuminen ja salaattibuffet

17.00 -19.30 Alustus ja keskustelua aiheesta

19.30 Koulutus päättyy, mahdollisuus jäädä hetkeksi verkostoitumaan muiden paikallaolijoiden kanssa

Paikkoja ei tarjolla vielä.

Ajankohta

Alkaa:
26.8.2020 17:00
Päättyy:
26.8.2020 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ekberg Extra
Bulevardi 9
00120 Helsinki

Eventilla

Powered by Eventilla