PERUTTU: Sillat ja erikoisrakenteet: Ekskursio Logomon sillan työmaalle

1.4.2020 14:00

Tapahtuma on peruttu. RIL noudattaa Suomen hallituksen 12.3. tekemää suositusta tilaisuuksiin ja etätöihin liittyen.

”Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Etätyötä tulee suosia, jos työtehtävät sen mahdollistavat. Lisäksi muista kuin välttämättömistä työmatkoista on syytä luopua.”

RIL järjestää 13.3. alkaen kaikki jäsenryhmiensä tilaisuudet joko etäyhteydellä tai vaihtoehtoisesti tilaisuudet siirretään syksyyn.

 

RILin Sillat ja erikoisrakenteet -tekniikkaryhmä järjestää ekskursion Logomon sillan työmaalle Turkuun. Ekskursio järjestetään 1.4.2020 klo 14.00 alkaen ja mukaan ovat tervetulleita kaikki RILin jäsenet.

Hankkeessa rakennetaan uusi kävelysilta Turun päärautatieaseman ratapiha-alueen ja Ratapihankadun yli. Sillan teräksinen pääkannattaja on poikkeuksellisesti ripustettu hissi- ja porrastornien varaan. Vastaavanlaista siltaa ei ole Suomessa ennen rakennettu.

Työmaalla kuullaan aluksi hankkeen esittely, jonka jälkeen tehdään työmaakierros.

Osallistujat vastaavat matkajärjestelyistä ja niiden kustannuksista itse. Esim. Helsingistä klo 11.37 lähtevällä junalla pitäisi ehtiä hyvin mukaan. Omille autoille löytyy tilaa työmaa-alueelta.

Kokoontuminen työmaatukikohdan portilla, jonka sijainti on esitetty oheisessa kartassa.

Varatkaa mukaan henkilökohtaiset turvavarusteet (kengät, liivit, kypärä, suojalasit). Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Lisätietoa ekskursiosta: Vesa Rönty, vesa.ronty(at)espoo.fi, 043  824 8737

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumaan osallistujat (8)

2 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Paikkoja jäljellä

Ekskursio Logomon sillan työmaalle: 2 kpl jäljellä (/10)

Ajankohta

Alkaa:   1.4.2020 14:00
Päättyy:   1.4.2020 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi