Urasampo: Opinnoista työhön

15.10.2020 14:00

Webinaari

Askel opinnoista työelämään on elämän isoimpia harppauksia. Mitä kaikkea valmistumisvaiheessa tulisi osata huomioida? Miten työmarkkinat ottavat vastavalmistuneita vastaan? Mitä voisi korostaa työnhaussa, kun kokemusta on luonnollisesti ehtinyt kertyä vasta verrattain vähän. Voiko joitakin opiskelun lomassa harjaantuneita taitoja siirtää suoraan työelämään?

Verkostoituminen opiskelukaverien, oman alan työnantajien ja mahdollisten tulevien kollegojen kanssa on tärkeää aloittaa jo opintojen aikana, mutta miten muuten voisi suunnata tähtäintä työelämätavoitteisiin jo opiskelun lomassa? Mistä löytäisi tietoa, mihin oman alasi ihmiset ovat työllistyneet? Keskustelijoina työelämäasiantuntijat Kaisa Karhu ja Outi Tolonen Oulun yliopistosta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Urasammon sivujen kautta.

Tradenomien jäsenenä osallistut webinaariin maksutta.

 

Koulutuksen järjestää Urasampo. Urasampo on Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa toimiva hanke, jonka tavoitteena on edistää korkeakoulutettujen sekä valmistumisvaiheessa olevien korkeakouluopiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työnhaussa oleville, mutta koulutuksiin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat korkeakoulutetut. Tradenomit on Urasammon jäsenjärjestö.

Ajankohta

Alkaa:  

15.10.2020 14:00

Päättyy:  

15.10.2020 15:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Urasampo

info@urasampo.fi

www.urasampo.fi