Köysilaskeutuminen Pyynikin näkötornista + munkkikahvit

8.6.2022 18:00

Pyynikin näkötorni

Laskeutumiskorkeus Pyynikin näkötornista on 26 metriä, mutta tornin sijainti paljon ympäristöään korkeamman harjun päällä päällä lisää korkeudentuntua ja jännitystä. Kaiteella seistessään todella tuntee olevansa koko maiseman yläpuolella.

Laskeutumaan voi tulla jokainen, joka pystyy kiipeämään helppoja portaita tornin kaiteelle, ja nojaamaan köyden varassa jalat suorina seinän puolelle; laskeutuminen ei ole voimalaji, enemmän kyse on uskaltamisesta. Ohjaaja varmistaa toimintaa toisella köydellä.

Laskeutumisen jälkeen nautimme munkkikahvit tornin kahviossa!

 

Varusteista:

Oma varustus kannattaa valita sen mukaan, että varmasti tarkenee (ja sateella pysyy kuivana), kelin mukaan. Tavallisilla vaatteilla pärjää, ulkoiluasut toimivat hyvin. Ja jalkaan kannattaa valita kengät, jotka pysyvät jalassa.

Laskeutujat saavat käyttöönsä lainahanskat, mutta omatkin voi ottaa mukaan; parhaiten toimivat nahka/tekonahkakämmenellä varustetut hanskat. Huomaathan, että hanskat kuluvat laskeutumiskäytössä, joten liian hyviä ei kannata tähän uhrata.

Ohjelmassa on kelivaraus.

 

Peruutukset

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, tee se 48 h ennen tapahtuman alkua, jotta varasijoilla olevat pääsevät osallistumaan tapahtumaan.

Jos peruutus tapahtuu alle 48h ennen tapahtuman alkua, emme valitettavasti voi palauttaa osallistumismaksua.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

8.6.2022 18:00

Päättyy:  

8.6.2022 20:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pyynikin näkötorni

Näkötornintie 20
33230 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tampereen seudun Tradenomit

tampereenseutu@tradenomi.fi