Työkalut itseohjautuvuuteen

8.6.2022 18:00

Webinaari

Caritalla on pitkä kokemus etätyön ja toimistotyön yhdistelmästä, sekä siitä miten siirrytään globaalissa yhtiössä vuorokauden aikana täyteen etätyömalliin. Viimeisen puolentoista vuoden aikana hän on ollut mukana kasvattamassa monikulttuurista tiimiä, ohjaamassa ihmisiä uusiin työtehtäviin sekä ylläpitämällä yhtiön vahvaa kulttuuria virtuaalisesti ilman, että suurin osa tiimiläisistä on koskaan tavanneet toisiaan kasvotusten. Tämä kaikki vaatii henkilöstöltä vahvaa itseohjautuvuutta.

Tässä webinaarissa pureudumme itseohjautuvuuteen ja kuulemme lisää siitä mitä etä- ja hybridityö on mahdollistanut ja miten se on muuttanut tapaa tehdä töitä Googlen kaltaisessa yhtiössä.

Valmentajamme Carita Mäkinen

Carita on BtB-myynnin ammattilainen, joka on toiminut erilaisissa myynnin tehtävissä aina startupista isoihin jenkkiyhtiöihin. Tällä hetkellä Carita toimii asiakkuusjohtajana Google Cloudilla Suomessa vastaten finanssisektorin asiakkuuksista. Koulutukseltaan Carita on kauppatieteiden maisteri, pääaineenaan tietojärjestelmätiede sekä johtaminen.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Webinaari toteutetaan tuottajan, UP Partnersin, omalla alustalla. Saat linkin kirjautumiseen vahvistusviestin mukana. Myös webinaarin tallenne UP Partnersin alustalle katsottavaksi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

8.6.2022 18:00

Päättyy:  

8.6.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi