Tampereen seudun yritysvierailu Simucubelle

7.9.2023 17:15

Simucube

Yritysvierailu Simucubelle

Oletko kiinnostunut virtuaalisesta huippunopeudesta ja yrityksistä, jotka rikkovat rajoja? Tampereen seudun tradenomit järjestää yritysvierailun Simucubelle syyskuussa! Simucube on tamperelainen yritys, joka suunnittelee maailmanluokan simulaattorilaitteita kilpakuljettajien ja simulaattoriharrastajien käyttöön. 

Kuulet, millaista on olla osa Simucuben tiimiä ja millainen kokeilemisen ja kehittämisen kulttuuri Simucubella on. Pääset tutustumaan Simucuben historiaan ja kuulet, miten yritys on kasvanut sim racing -laitteiden globaaliksi teknologiajohtajaksi.

Kuulet myös lisää Simucuben avoimista työpaikoista ja rekryprosessista sekä siitä, millaisissa rooleissa tradenomeja työskentelee Simucubella. Lisäksi pääset kuulemaan simucubelaisten tradenomien uratarinoita. 

Vierailulla pääset tutustumaan Simucuben uuteen toimistoon ja kokeilemaan itse Simucuben työntekijöiden opastamana, millaista on ajaa ammattilaistason simulaattorilla.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ajoissa! Ilmoittautumiset viimeistään 31.8. mennessä. Tarjolla on pientä purtavaa, joten muistathan mainita myös mahdollisen erikoisruokavaliosi. Voit myös jättää Simucuben tiimille kysymyksiä jo ennakkoon!

Mikä Simucube?

Simucube (virallisesti Granite Devices Oy) on pelilaitevalmistaja ja teknologiakehittäjä Tampereen Hervannasta. Vuonna 2022 Simucube oli Suomen 8. nopeimmin kasvava teknologiayritys. 

Yritys valmistaa korkealaatuisia sim racing -laitteita: rattimoottoreita, polkimia ja ratteja ammattikuskien ja ajosimulaatioharrastajien käyttöön. Yrityksen tarina sai alkunsa teollisuuden servomoottoreiden ohjaimien parissa, ja nyt liiketoiminta keskittyy e-urheilun globaaliin markkinaan. Simucube toi markkinoille alan ensimmäisen suoravetoisen rattimoottorin sekä voimapalautetta tuottavan polkimen. 

Simucubella työskentelee yli 40 eri alojen korkeakoulutettua asiantuntijaa. Yritys on kokonaan henkilöstön omistama. 


Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

7.9.2023 17:15

Päättyy:  

7.9.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Simucube

Visiokatu 3
33720 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Johanna Rytkönen

tampereenseutu@tradenomi.fi