Helsingin Ladun ja Polun kevätpäivät

15.5.2022 12:00

Rastilan kartanoalue

KEVÄTPÄIVÄT SUNNUNTAINA 15.5.

TAPAHTUMATORI KLO 12-16

Tapahtumatorilla esitellään yhdistyksemme monipuolista toimintaa. Tapahtumatorilla on esittelypisteitä sekä toiminnallisia pisteitä, joissa pääsee itse kokeilemaan toimintaa. Lisäksi Uudenmaan Virkistysalueyhdistys tulee kertomaan heidän retkikohteistaan paikan päälle.

Tapahtumatorilla on myös tapahtumateltta (lava), jolta esitetään erillistä ohjelmaa. Tapahtumateltan ohjelmassa on mm. Latulaulajien vetämään laulantaa ja keppijumppaa.

Klo 12.30 Keppijumppa 30 min (lainakeppejä saatavilla)
Klo 13.30 Yhteislaulua Latulaulajien johdolla
Klo 14.30 Keppijumppa 30 min (lainakeppejä saatavilla)

Non-stop:
Seikkailevat perheet -toimintapiste
Frisbeegolf-kokeilua
Pihapelipiste
Retkeilyväline-esittelyä

RETKET

KLO 12 Kävelyretki Meri-Rastilan ulkoilureiteillä, kesto 1-2 tuntia. Mukaan tarvitset juotavaa ja säänmukaisen vaatetuksen. Retken reittiluokitus on helppo ja retken aikana kuljetaan noin 3 kilometriä. Retki sopii kaikille. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen retkelle avataan verkkosivuille ma 9.5. klo 10.00.

KLO 13 Metsämieliretki Meri-Rastilassa. Metsämieli- menetelmä yhdistää luonnon terveysvaikutukset mielentaitoja vahvistaviin harjoituksiin. Metsämieli koostuu läsnäolo-, rentoutus-, virkistys- , voimavara- ja mielentaitoharjoituksista. Retken kesto on reilun tunnin. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen retkelle avataan verkkosivuille ma 9.5. klo 10.00.

KLO 14 Kävelyretki Meri-Rastilan ulkoilureiteillä, kesto 1-2 tuntia. Mukaan tarvitset juotavaa ja säänmukaisen vaatetuksen. Retken reittiluokitus on helppo ja retken aikana kuljetaan noin 3 kilometriä. Retki sopii kaikille. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa. Ilmoittautuminen retkelle paikan päällä tapahtumassa.

POLKUJUOKSUA

Tapahtuman aikana polkujuoksulenkille pääsee non-stop periaatteella klo 12-16 välillä. Ei tarvetta ennakkoilmoittautumiselle. Ota siis mukaan lenkkivaatteet ja maastoon sopivat kengät ja hyppää mukaan poluille!

RUOKAILUMAHDOLLISUUS

Tapahtuma-alueen vieressä sijaitsee Cafe Monami. Kahvilassa on tarjolla keittolounasta omakustannehintaan. Keittolounas on tarjolla klo 11-15.

Hinta aikuisille 9,40 ja lapsille alle 12 v. 5,50. Lounaan hintaan kuuluu Monamin leipä ja levite sekä aikuisten annokseen kahvi tai haudutettu tee.

SAAPUMINEN

Rastilan leirintäalue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Paikalle pääsee muun muassa metrolla. Rastilan metroasemalta on vain muutaman sadan metrin kävelymatka tapahtumapaikalle. Myös pyörällä pääsee hyvin paikan päälle.

Huom! Rastilan leirintäalueella ei ole pysäköintimahdollisuutta!

Tapahtuma on päättynyt.

Paikkoja jäljellä

Retki Meri-Rastilaan klo 12: 23 kpl jäljellä (/30)
Metsämieliretki klo 13: 3 kpl jäljellä (/8)

Ajankohta

Alkaa:  

15.5.2022 12:00

Päättyy:  

15.5.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Rastilan kartanoalue

Karavaanikatu 4
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet