Webinaari: Vaatimusmäärittelyt julkisissa ICT-hankinnoissa, 23.4.2024 klo 9:00-12:00

ICT-ratkaisujen hankinnassa ollaan nopealla tahdilla siirtymässä asiakaskohtaisesti räätälöidyistä ja on-premise -sovellusten hankinnasta erilaisten pilvipalveluratkaisujen hyödyntämiseen. Mitä eroa näillä on? Mitä vaatimuksia ratkaisuille pitää, voi ja kannattaa asettaa? Missä muodossa vaatimukset kannattaa esittää?

Tässä PTCS:n koulutuksessa tarkastelemme ICT-hankintoihin liittyvien vaatimusten asettamisen keinoja. Lähestymme asiaa käytännönläheisillä esimerkeillä, jotka auttavat sinua oman hankintasi vaatimusten pohtimisessa ja asettamisessa. Koulutuksessa pohdimme, mitä eri näkökulmia vaatimuksilla pitäisi kattaa, ja millä eri tavoin vaatimuksia voidaan julkisissa hankinnoissa muotoilla. Esimerkeissä on huomioitu sekä hankintayksiköiden että toimittajien vaatimusmäärittelytyöhön liittyviä näkökulmia.

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, jolle hankintojen perusasiat ovat hallussa ja haluat saada yleiskatsauksen sekä vinkkejä ICT-vaatimusten määrittelyn menetelmistä.

Tutustu ohjelmaan täällä.

Kouluttajat: PTCS:n asiantuntija Tapio Lahtinen (VT) ja/tai Pilvi Takala (OTK)

 ptcs_tapio-lahtinen_3206.jpg (329 KB)  ptcs_pilvi-takala_4483.jpg

Tekninen toteutus: Webinaari toteutetaan Microsoft Teamsilla. Osallistumiseen riittää verkkoselain ja hyvä internetyhteys. Voit koulutuksen aikana kysyä, kommentoida ja osallistua keskusteluun suullisesti tai chatissa. Saat osallistumislinkin viimeistään pari arkipäivää ennen webinaaria. Tallenne on katsottavissa 7 vuorokauden ajan.

Kampanjaetu: Tarjoamme tähän ja muihin kursseihin, jotka on PTCS:n koulutuskalenterissa merkitty tagilla ICT-Boostaus, tuntuvan hintaedun. Kun ilmoittaudut kolmeen tai useampaan ICT-boostaus koulutuspäivään, saat kunkin koulutuksen osallistumismaksusta -20 % alennuksen. Saat alennuksen käyttämällä ilmoittautumisen yhteydessä etukoodia ICTBOOSTAUS. 

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
Vaatimusmäärittelyt ICT-hankinnoissa/1hlö, 23.4.2024 260,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
23.4.2024 09:00
Päättyy:
7.7.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

050 541 8615

kurssit@ptcs.fi

Oletko kiinnostunut tilauskoulutuksesta?Pyydä tarjous

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste