Yhdessä ulkoillen -ulkoiluryhmä Maunulassa

26.9.2023 13:00

Maunula-talo (sisäänkäynti ylä-aukiolla)

Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan lähiluonnosta Maunulan alueella!

Yhdessä ulkoillen -ulkoiluryhmä on ikäihmisille suunnattua ulkoilutoimintaa. Kokoonnumme Maunula-talolla (sisäänkäynnillä, ylä-aukiolla) parittomien viikkojen tiistaina klo 13, tehden matalan kynnyksen kävelyretkiä alueen lähiluonnossa - kuten Keskuspuiston kauniilla ulkoilureiteillä.

Retkien pituudet ovat noin 30 - 60min, ja ne ovat vaativuusluokitukseltaan hyvin helppokulkuisia, reittien kulkiessa pääasiassa kulkuväylillä. Et tarvitse mitään erityisiä välineitä mukaasi, vaan ainoastaan säähän sopivan vaatetuksen ja halutessasi juomapullon. Retket ovat maksuttomia ja avoimia kaikille!

Retkikerroille saatetaan myös liittää mukaan erilaisia teemoja - kuten esimerkiksi sauvakävelyä, tai sienestykseen ja villiyrtteihin perehtymistä, yms.

Ulkoiluryhmien syyskausi kestää viikosta 38 viikkoon 49. Valitse ilmoittautuessasi päivämäärät joihin haluat ilmoittautua. Voit ilmoittautua ensin yhdelle kerralle, ja myöhemmin seuraaville kerroille.

Ryhmien vastaavana ohjaajana toimii syksyn ajan yhdistyksen koordinaattori, fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Anna.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Ryhmät kuuluvat Helsingin Ladun ja Polun Yhdessä ulkoillen -projektiinjossa kehitetään ikäihmisten ulkoilutoimintaa. (Ryhmät tulevat jatkumaan myös kevätkaudella.)

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Määrä

Määrä:


Määrä:


Määrä:


Määrä:


Määrä:


Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

26.9.2023 13:00

Päättyy:  

5.12.2023 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Maunula-talo (sisäänkäynti ylä-aukiolla)

Maunula-talo Metsäpurontie 4
00630 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Helsingin Latu ja Polku

0400 926 964

toimisto@helsinginlatu.fi