Tampereen seudun yritysvierailu Framerylle

19.9.2023 17:00

Framery Oy

Yritysvierailu Frameryn puhelinkoppitehtaalle

Tampereen seudulla asuvilla tradenomeilla on nyt mahdollisuus päästä kurkistamaan mitä puhelinkoppitehtaalla tapahtuu! Tampereen seudun tradenomit ry toivottaa sinut tervetulleeksi yritysvierailulle Framery Oy:lle. Framery on tamperelainen yritys, joka on kasvanut nopeasti globaaliksi edelläkävijäksi äänieristettyjen puhelinkoppien ja neuvottelutilojen markkinoilla.

Aika: 19.9. kello 17:00
Paikka: Framery Oy, Patamäenkatu 7, Tampere (Sarankulma)

Yritysvierailuun kuuluu valmiisiin tuotteisiin sekä yrityksen menestystarinaan tutustuminen showroomissa, tehdaskierros ja verkostoitumistilaisuus yrityksen klubitilassa. Verkostoitumistilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa. Huomaathan, että tehdasvierailua varten sinua pyydetään allekirjoittamaan salassapitosopimus paikan päällä.

Paikkoja vierailulle on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan pian, mutta viimeistään 15.9.! Mikäli et pääsekään paikalle, pyydämme sinua perumaan ilmoittautumisesi viimeistään 15.9. sähköpostitse saamasi ilmoittautumisvahvistuksen kautta. Tapahtumiemme suosittuuden vuoksi tämä mahdollistaa meille toisen jäsenen kutsumisen tilallesi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.9.2023 17:00

Päättyy:  

19.9.2023 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Framery Oy

Patamäenkatu 7
33900 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Pauliina Kunnari

tampereenseutu@tradenomi.fi