Lukulafkan helmikuun tapaaminen

17.2.2022 18:00

Zoom

Lukulafka 2.0. käynnistyy! 📚

Mikä se on? Lukulafka on Pääkaupunkiseudun tradenomien järjestämä lukupiiri, joka on päivittänyt toimintaansa viime vuodesta. Tänä vuonna jäsenillämme on mahdollisuus osallistua lukupiirin tapaamisiin pitkin vuotta oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaan! Lukulafka järjestetään kahden kuukauden välein ja jokaiselle tapaamiselle aukeaa oma ilmoittautumissivunsa.

Vuoden ensimmäinen lukupiiri järjestetään 17.helmikuuta klo 18.00. Vuoden 2022 ensimmäisenä kirjana on vuoden 2021 Lukijoiden Finlandia-palkinnon voittanut Rosa Liksomin Väylä. Tapahtuma järjestetään Zoomissa.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Lisätietoa kirjasta
Rosa Liksomin odotettu romaani pienen kylän tytöstä ja Lapin sodasta. Syyskuu 1944. Kymmenet tuhannet ihmiset hylkäävät kotinsa paetakseen Lapin sodan nimellä tunnetun hävityksen jaloista. Kaiken keskellä on kotitilansa karjaa kuljettava tyttö, jonka perheen sota on hajottanut. Väylä on vangitseva romaani vaelluksesta, sotapakolaisleireistä ja joesta, joka kotinsa jättäneille merkitsi elämän ja kuoleman rajaa. Se on vuodenkierron mittainen kasvukertomus, tarina pienen kylän tytöstä ja poluiksi vaihtuvista teistä, luonnosta ja äidin etsimisestä.
Lisää tietoa kirjasta löydät täältä: https://like.fi/kirjat/vayla/

Kuka valitsee seuraavan kirjan? Te! Julkaisemme PKST:n somekanavissa kyselyitä ja äänestyksiä, joiden avulla pääsette vaikuttamaan kirjavalintoihin ja antamaan omat ehdotuksenne lukupiirin seuraavasta genrestä tai kirjasta. Tästä pääsette seuraamaan kaikkia some-kanaviamme:

Instagram
LinkedIn
Facebook

Tervetuloa keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden Lukulafkalaisten kanssa!

Lisätietoa tapahtumasta:

Iida Mikkola

Pääkaupunkiseudun tradenomit

iida.mikkola@pkstradenomit.fi

p. 040 836 9869

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

17.2.2022 18:00

Päättyy:  

17.2.2022 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Iida Mikkola

0408369869

iida.mikkola@pkstradenomit.fi