Tapahtuman oletuskuva

Kiertotalousjamit!

7.9.2023 14:00

Savonia-ammattikorkeakoulun hanke Digital & Circular fashion house yhdessä Tekstiilien sivuvirta -hankeen kanssa järjestävät Kiertotalousjamit, missä pääset kuulemaan ajankohtaista ja alueellista tietoa kiertotaloudesta ja verkostoitumaan alueen toimijoiden kanssa!

Vaikka et saisi lippua paikan päälle, pääset osallistumaan tapahtumaan myös etänä luento-osuuksiin, linkki alla:

https://savonia.zoom.us/my/zoom.huone1

Tapahtuman sijaintina toimii paikassa Luoto, Makasiininkatu 5, Kuopio.

Digital & Circular fashion house tulee päätökseensä, ja esittelee tuloksiaan. Tekstiilien sivuvirta -hankkeen kanssa yhdessä julkaistaan myös Elävä-säätiön Sauma-hanke.

Kiertotalousjameissa yritykset ja organisaatiot esittelevät omaa toimintaansa ja hankkeen tuloksia messupisteillään, ja osallistujat tutustuvat toimijoihin vapaasti kierrellen.

Tapahtuman yhteydessä julkaisemme SaumaLanka -keräyksen. Keräyksessä Savonia-ammattikorkeakoulu koordinoi villavaatteiden ja -tuotteiden keräystä Kuopion alueelta. Kerätyt tuotteet lähetetään Paimion Resterille kuidutettavaksi, minkä jälkeen se kehrätään langaksi, tavoitteena kiertotalouden periaatteita ja liiketoimintaa mukaileva Tekstiilien sivuvirta-vyöte. Tuo siis mukanasi kuluneet villasukat ja saat erityismaininnan osallistumisestasi vyötteen printtaukseen!

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

7.9.2023 14:00

Päättyy:  

7.9.2023 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

70100 Kuopio

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot