Hyvinvointi työssä ja työnhakijana

12.4.2023 18:00

Webinaari

Miksi hyvinvointi on niin tärkeää? Miten hyvinvointi liittyy työnhakuun ja työelämään? Miten voi arvioida omaa hyvinvointia ja työkykyä? Miten voi edistää omaa hyvinvointia? Oman hyvinvoinnin kartoitus pohjana sen vahvistamiselle ja sopiviin tukikeinoihin.

 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat:

  • ottaa oman hyvinvointisi paremmin huomioon työelämän ja työnhaun ohella,
  • vahvistaa hyvinvoinnin taitojasi ja työkykyäsi.

Webinaari kuuluu Hyvinvoiva sinä -sarjaan, jossa käydään läpi kattavasti niin fyysisen kuin psyykkisen hyvinvoinnin elementtejä. Hyvinvointi näkyy kaikilla elämänalueilla ja vaikuttaa arkeen jokaisena päivänä. Palautuminen ja jaksaminen ovat peruspilareita, joista huolehtiminen kuuluu jokaiseen päivään.

 

Puhujana:

Jenni Sillantaka

Jenni on ratkaisukeskeinen valmentaja, työnohjaaja, työvalmentaja sekä yrittäjä. Hänen intohimojaan ovat mm. asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä heidän pysäyttämisensä erilaisten uramahdollisuuksien äärelle valmennuksen keinoin. Jenni haluaa asiakkaidensa löytävän ne asiat, joihin he voivat itse vaikuttaa sekä ottavan itselle sopivat askeleet eteenpäin - unohtamatta armollisuutta! Koulutukseltaan Jenni on kansainvälisen kaupan tradenomi (BBA), jonka päälle hän on rakentanut liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen sekä mielen hyvinvoinnin sisältävän osaamiskokonaisuuden. Ratkaisukeskeisen valmentajan ja työnohjaajan oppien lisäksi Jenni hyödyntää NLP:tä, LUONTAISET TAIPUMUKSET™- ajattelumallianalyysia sekä RMP-Motivaatioprofiilia. Hyvinvoinnin edistäminen on Jennin sydämen asia.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

12.4.2023 18:00

Päättyy:  

12.4.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi