Huom! Yleinen arvonlisävero nousee 1.9. alkaen 25,5 %:iin.
Mikäli maksat kurssin luottokortilla tai verkkopankkimaksuna ennen 1.9. silloin arvonlisävero on 24 %.
1.9. jälkeen arvonlisävero on 25,5 % riippumatta maksutavasta.

Digipiirturin käyttö-, ajo- ja lepoaika sekä työaikalakikoulutus - Webinaari

15.8.2024 08:00

Webinaari

Valitse henkilöiden määrä
Koulutus
Hinta yhteensä
Määrä

Syötä alennuskoodi
109,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Digipiirturi tutuksi on kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta täydentävä kurssi. Koulutuksen tavoitteena on edistää kuljettajien ajo- ja lepoaikalakiin, työaikalakiin ja digipiirturin käyttöön liittyvää osaamista. Koulutuksessa oppii sovittamaan yhteen ajo- ja lepoaikalain sekä työaikalain autonkuljettajia koskevat määräykset, sekä käyttämään ajopiirturia oikein.

Digipiirturin käyttö-, ajo-, ja lepoaika sekä työaikalakikoulutus on tarkoitettu kaikille kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta suorittaville henkilöille. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet ajopiirturin käyttöön sekä laajan ymmärryksen ajo- ja lepoaikalain sekä työaikalain autonkuljettajia koskevista määräyksistä.

Kyseessä on etäkoulutus.

Koulutus tapahtuu Microsoft Teams-sovelluksessa. Sovellusta ei tarvitse ladata koneelle, voit osallistua suoraan selaimessa.

Varmista ennen koulutusta, että tietokoneessasi on toimiva kamera ja mikrofoni. Koulutukseen ei voi osallistua mobiililaitteella kuten älypuhelimella tai tabletilla.

Ajankohta

Alkaa:   15.8.2024 08:00
Päättyy:   15.8.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Kurssipaikka

Webinaari