Näin onnistut yrityksesi markkinoinnissa nollabudjetilla

31.3.2022 17:00

Webinaari

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

Pienyrittäjän some haltuun - missä ja miten? Miten erottua joukosta? Miten luoda kiinnostavaa sisältöä?

 

Sisällöllä on väliä. Pienyrittäjällä budjetti on yleensä hyvin pieni tai olematon ja siksi ne keinot, jotka mahdollistavat tuottavan yritystoiminnan ilmaiseksi, ovat tärkeää opetella myös yrityksen tulevaisuuden kannalta. Tekemällä oikeita asioita, saavuttaa oikeita tuloksia - maksat siitä tai et.

Koutsimme Jenna Mattjus

untitled-design-77.png (268 KB)

Hei, olen Jenna Mattjus ja minä olen boostaaja ja Some PT. Autan asiakkaitani poistamaan kehittämiseltä esteet, sanoittamaan osaamisensa ja saavuttamaan urahaaveensa. Luon uudenlaista boostia, joka johdattaa yksilöt ja tiimit toimintaan ja tuloksiin kaikissa yritysmaailman kohtaamispisteissä. Asiakkaitani ovat työnhakijat, pienyrittäjät, markkinointi- ja myyntitiimit.

Taustallani on monipuolinen kokemus taloushallinnosta, markkinoinnista, myynnistä ja strategiatyöstä. Olen saanut aikaan tuloksia niin asiantuntijabrändien rakentamisessa kuin yritysten kasvussa.

Tule mukaan seuraamaan matkaani LinkedIniin!
Pst. Ole rohkea, erotu joukosta.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomiopiskelijoiden ja Tradenomien jäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

31.3.2022 17:00

Päättyy:  

29.4.2022 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Laura Santala

laura.santala@tradenomiopiskelijat.fi