Leffailta ja vuosikokoukset

23.3.2022 17:00

Finnkino Tennispalatsi, Helsinki

Tervetuloa Tradenomien alakohtaisten yhdistysten järjestämään leffailtaan! Ennen leffaa pidetään yhdistysten vuosikokoukset klo 17 ja elokuva nähdään klo 18.

Ajankohta: 23.3.2022 klo 17.00
Paikka: Finnkino Tennispalatsi
Järjestäjä: Kaupan alan tradenomit, Finanssialan tradenomit, Taloushallintoalan tradenomit ja IT-tradenomit

Elokuvana leffaillassa nähdään The Worst Person in the World Tennispalatsin salissa 13. Elokuvan lisäksi osallistujille on tarjolla popcornia ja limua. Ennen elokuvaa salissa pidetään Kaupan alan tradenomien, Finanssialan tradenomien, Taloushallintoalan tradenomien ja IT-tradenomien vuosikokoukset. Lisäksi kerromme elokuvaa ennen lyhyesti tuoreen jäsentutkimuksemme tuloksista aloja vertaillen. 

Tule osallistumaan vuosikokoukseen ja viettämään rentoa leffailtaa sekä vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden jäsenten kanssa. Vuosikokoukset alkavat klo 17 ja elokuva klo 18. 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kyseisten alojen yhdistysten jäsenet. Mikäli et vielä ole liittynyt Kaupan alan, Finanssialan, Taloushallintoalan tai IT-tradenomien jäseneksi, niin liittymisen voit tehdä helposti asiointipalvelussaTradenomi appissä tai ilmoittamalla siitä Tradenomien toimistolle, jasenasiat@tradenomi.fi, kerro sähköpostiviestissä nimesi sekä jäsennumerosi. Yhdistykset eivät kerää erillistä jäsenmaksua. 

Ilmoittauduthan 20.3. mennessä. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Huom. paikkoja rajoitetusti!

Elokuva

The Worst Person in the World

Oscar-ennakkosuosikki, yleisöt ympäri maailman hurmannut, vuoden parhaaksi elokuvaksi tituleerattu mestariteos The worst person in the world on samaistuttava läpileikkaus Julien (Renate Reinsve) elämästä neljän vuoden ajalta. Joachim Trierin nerokas elokuva kertoo kolmekymppisestä naisesta, joka etsii rakkautta, urapolkuaan, merkitystä ja identiteettiään modernissa maailmassa, jossa jokainen on vuoron perään oman elämänsä sivustakatsoja.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

23.3.2022 17:00

Päättyy:  

23.3.2022 20:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Finnkino Tennispalatsi, Helsinki

Salomonkatu 15
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi