Harri Ahosen luento Lapin retkeilyreiteistä

27.2.2024 18:00

Töölön kirjasto, Tapahtumatila, 4.krs

Teemailta: Harri Ahosen luento Lapin retkeilyreiteistä

Suosittu retkikirjailija Harri Ahonen tulee jälleen luennoimaan Helsinkiin tiistaina 27.2. Luentotilaisuus Lapin retkeilyreiteistä tulee syventymään Lapin päiväretkikohteisiin. Luennolla on mukana maakunnan kauneimmat päiväretkikohteet, ja esittelyssä koko joukko tunnettuja ja vähemmän tunnettuja kohteita, eräänlaisia tuokiokuvia erämaiden rajamailta, kansallispuistojen ja luonnonpuistojen rakkarinteiltä, Merilapin ja Inarijärven rantaviivojen tuntumasta sekä Lapin pauhuvien koskien penkereiltä. Luennolla esittelen päiväretkikohteista kiinnostavimmat, alueellista ulottuvuutta unohtamatta. 

Kuten kirjassa, niin myös luennolla esitellään myös retkikohteita, jotka sijaitsevat kaikkein tunnetuimpien paikkojen ulkopuolella. Retkikohteiden esittelyn lomassa Harri Ahonen kertoo samalla omakohtaisia kokemuksia, joihin hän on kirjaa tehdessä, ja muutaman kerran sananmukaisesti törmännyt. 

Tilaisuus on kaikille avoin eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tapahtuma järjestetään tiistaina 27.2. klo 18 alkaen Töölön kirjastossa, Tapahtumatilassa, 4. kerroksessa.
(Tilassa on rajattu määrä paikkoja, ja osallistujat otetaan mukaan tulojärjestyksessä.)

Ajankohta

Alkaa:  

27.2.2024 18:00

Päättyy:  

27.2.2024 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Töölön kirjasto, Tapahtumatila, 4.krs

Topeliuksenkatu 6
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet