Yhdessä ulkoillen -ulkoiluryhmä Laajasalossa

27.9.2023 10:00

Laajasalo, kauppakeskus Saaren sis.käynti

Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan lähiluonnosta Laajasalon alueella!

Yhdessä ulkoillen -ulkoiluryhmä on ikäihmisille suunnattua ulkoilutoimintaa. Kokoonnumme Laajasalon kauppakeskus Saaren sisäänkäynnillä parittomien viikkojen keskiviikkona klo 10, tehden matalan kynnyksen kävelyretkiä alueen lähiluonnossa - kuten Tullisaaren kauniissa maisemissa, uimarannan metsäisillä reiteillä sekä Aittasaaren ympäristössä.

Retkien pituudet ovat noin 30 - 60min, ja ne ovat vaativuusluokitukseltaan hyvin helppokulkuisia, reittien kulkiessa pääasiassa kulkuväylillä. Et tarvitse mitään erityisiä välineitä mukaasi, vaan ainoastaan säähän sopivan vaatetuksen ja halutessasi juomapullon. Retket ovat maksuttomia ja avoimia kaikille!

Retkikerroille saatetaan myös liittää mukaan erilaisia teemoja - kuten esimerkiksi sauvakävelyä, tai sienestykseen ja villiyrtteihin perehtymistä, yms.

Ulkoiluryhmien syyskausi kestää viikosta 38 viikkoon 49. Valitse ilmoittautuessasi päivämäärät joihin haluat ilmoittautua. Voit ilmoittautua ensin yhdelle kerralle, ja myöhemmin seuraaville kerroille.

Ryhmien vastaavana ohjaajana toimii syksyn ajan yhdistyksen koordinaattori, fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja Anna.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Ryhmät kuuluvat Helsingin Ladun ja Polun Yhdessä ulkoillen -projektiin, jossa kehitetään ikäihmisten ulkoilutoimintaa (Ryhmät tulevat jatkumaan myös kevätkaudella.)

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

27.9.2023 10:00

Päättyy:  

22.11.2023 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Laajasalo, kauppakeskus Saaren sis.käynti

Kauppakeskus Saari (sis.käynti) Yliskylän puistokatu 4
00840 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Helsingin Latu ja Polku

0400 926 964

toimisto@helsinginlatu.fi