Jyvässeudun tradenomien Afterwork: Miten rakentaa aitoa brändiä?

1.12.2022 18:00

Café Europa, Jyväskylä

Hyvä brändi on sisältä vahva – miten rakentaa aitoa brändiä?

Sen kuulet tulevilla Tradenomien Afterworkeilla, jotka Jyvässeudun tradenomit sekä Konkurssi ry järjestävät Café Europassa torstaina 1.12.2022 klo 18 alkaen. Luvassa on rentoa illanviettoa brändin rakentamisen sekä hyvän ruoan ja juoman parissa. 😍 Tarjoamme osallistujille ilmaisen hanajuoman (alkoholiton tai alkoholillinen) sekä pientä purtavaa.  

Puhuja

Afterworkien puhujana toimii Jyväskylässä perustetun kasvumarkkinointitoimiston ja Great Place to Work-kilpailujen kestomenestyjä Aava & Bang Oy:n toimitusjohtaja Vilja Laaksonen.  

Kestävän kasvun rakentaminen lähtee yrityksen aidoista vahvuuksista. Siksi hyvä brändi on sisältä vahva. Aava & Bangin tavoitteena on rakentaa yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua. Näin rakennetaan sekä nopean tähtäimen tuloksia että pitkän tähtäimen vaikuttavuutta. Usein brändääminen jää puolitiehen, koska yrityksen into loppuu liian aikaisin. Parhaimmillaan sisältä vahva yrityskulttuuri näkyy ulospäin brändinä, johon myös asiakkaat ja tulevaisuuden työntekijät haluavat kiinnittyä. 

afterit-banneri.png (1.23 MB)

 

Ilmoittautuminen

Tilaisuuteen ovat tervetulleita Tradenomien sekä Tradenomiopiskelijoiden jäsenet – voit napata myös tradenomikaverisi mukaan! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään tiistaina 29.11. 

Lämpimästi tervetuloa! 😊 

 

Heräsikö kysyttävää? Vastaamme mielellämme sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa:  

jyvasseutu@tradenomi.fi 

Instagram: @jyvasseuduntradenomit 

Facebook: Jyvässeudun tradenomit 

 

Valokuva: Jussi Judin

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.12.2022 18:00

Päättyy:  

1.12.2022 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Café Europa, Jyväskylä

Kauppalaispiha 1
40100 Jyväskylä

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Jyvässeudun tradenomit

0401581781

jyvasseutu@tradenomi.fi