Muumipeikon talvirieha

4.2.2023 10:00

Maunulan ulkoilumajan piha-alue

Muumipeikon talvirieha la 4.2.2023 klo 10-14

Helsingin Latu ja Polku ry on järjestänyt jo useamman vuoden ajan perinteistä talviriehaa helsinkiläisille lapsiperheille. Muumipeikon talvirieha päästään järjestämään taas tänä vuonna koronatauon jälkeen. Tapahtuma järjestetään nyt jo yli kymmenettä kertaa ja se tuo helsinkiläiset perheet yhdessä ulos nauttimaan talviliikunnasta sekä innostamaan talviliikuntalajien pariin!

Tapahtuman vetonaulana on itseoikeutetusi Muumipeikko ja Muumipeikon tervehtiminen. Muumipeikko järjestää myös lapsille leikkituokion. Lisäksi tapahtumassa on tutustuttavana yhteistyökumppanimme Pakinkylän VPK:n paloauto (hälytysvaraus).

Tapahtumassa järjestetään lapsille myös Muumilatu, jossa lapset pääsevät harjoittelemaan hiihtotekniikkaa (lumivaraus). Muista ottaa mukaan omat sukset! Lapsille ja aikuisille tarjotaan mahdollisuutta kokeilla yhdessä lumikenkäilyä ulkoilumajan lähimetsissä (lumivaraus). Mikäli lunta ei ole, niin ohjelmassa on pihapelejä ja muita hauskoja ulkoaktiviteetteja! Lisäksi aikuisille ja lapsille on ohjelmassa ulkojumppa, sen toteuttaa yhteistyökumppanimme Friskis & Svettis Helsinki.

Tapahtuman aikana on kahvila auki. Wanhan Pehtoorin kahvila tulee palvelemaan tapahtumassa kävijöitä Maunulaan.

Helsingin Latu ja Polku ry esittelee tapahtumassa omaa toimintaansa: tulevia retkiä ja liikuntalajikursseja, vuokrattavia talviretkeilyvälineitä sekä yhdistyksemme erilaisia toimintamuotoja. Helsingin Ladun ja Polun pisteeltä voi kysyä myös neuvoja luonnossa liikkumiseen perheenä sekä vinkkejä Helsingin lähiretkikohteista.

Saavuthan paikalle  joko kävellen/pyörällä, hiihtäen tai julkisilla kulkuvälineillä. Pysäköintitilaa on erittäin rajoitetusti eläinten hautausmaan pysäköintipaikalla.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman aikataulu* 

klo 10.00 – 14.00 Kahvila auki

klo 10.00 – 14.00 Helsingin Ladu ja Polun ständi avoinna ja varuste-esittelyä

klo 10.00 – 12.00 Pakinkylän VPK:n paloauto on paikalla, mikäli ei ole hälytystehtäviä

klo 10.00 – 14.00 Muumilatu lapsille, omat sukset mukaan!

klo 10.00 – 14.00 Lumikenkäkokeilua lapsille ja aikuisille

klo 11.00 Muumipeikko tervehtii lapsia

klo 11.30 Muumipeikon leikkituokio

klo 12.00 - 12.30 Jumppa ulkona kentällä

klo 13.00 Muumipeikko tervehtii lapsia

*Pidätämme oikeuden muutoksiin

Ajankohta

Alkaa:  

4.2.2023 10:00

Päättyy:  

4.2.2023 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Maunulan ulkoilumajan piha-alue

Metsäläntie 9
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet