Tapahtuman oletuskuva

Sinkkusulis 18.5.2024

18.5.2024 10:00

Liikuntakeskus Hukka

Tervetuloa Hukan Sinkkusulistapahtumaan la 18.5.! 

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja pilke silmäkulmassa – tule tutustumaan pelien lomassa muihin sinkkuihin! Sinkkusulis on kahden tunnin hauska tapahtuma, jonka aikana pelataan sulkapalloa eri parien kanssa. Ohjaajan opastuksella päästään liikkeelle pelien sekä tutustumisten kanssa. Sinkkusuliksen rakkauden pelikentät ovat liikunnallinen ja tervehenkinen vaihtoehto ravintolailloille, jotka nekään eivät tietenkään ole poissuljettuja jälkipelejä ajatellen.


Sinkkusuliksessa voit:
🌟 Laajentaa sosiaalista piiriäsi: Kohtaa samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat avoimia uusille kohtaamisille ja kokemuksille.
🌟 Rakentaa aitoja yhteyksiä: Täällä arvostetaan avointa kommunikaatiota ja aitoutta. Ole rohkeasti oma itsesi ja tutustu muihin syvemmällä tasolla.
🌟 Nauttia deittailusta ja liikunnasta: Meille deittailu ei ole pelkkää pinnallista kuvien selaamista. Tarjoamme mahdollisuuden oikeisiin keskusteluihin ja merkityksellisiin kohtaamisiin. Takaamme, että sykkeesi nousee!
🌟 Luoda unohtumattomia muistoja: Sinkkusuliksen tapahtumat ja aktiviteetit tuovat mahdollisuuden nauttia sinkkuelämästä täysillä ja tavata ihmisiä rennoissa ja mukavissa tilanteissa.


Tule mukaan Sinkkusulikseen ja astu rohkeasti uusille poluille! Olitpa etsimässäsi sitten syvää ystävyyttä, uutta pelikaveria  tai mahdollista kumppania, on Sinkkusulis oikea tapahtuma juuri sinulle. Tervetuloa mukaan!


Sinkkusulis sisältää:

  • Vuokramailan ja sulat käyttöösi
  • Laadukkaiden puku- ja saunatilojen käytön Liikuntakeskus Hukassa
  • Jälkipelit KahvilaHukassa! Hinta sisältää virvoitusjuoman ja/tai kahvin. Tarjolla myös alkoholijuomia lisämaksusta.
  • Yllätysbonuksen!

Tapahtuma järjestetään useammassa pienryhmässä. Kerrallaan pelaamassa on enintään 12 henkeä. Ryhmät jaetaan osallistujien antamien alkutietojen perusteella. Tapahtuma järjestetään klo 10-18 välillä. Jokainen yksittäinen ryhmä kestää kaksi tuntia. Oman ryhmäsi aikataulu ilmoitetaan viimeistään 15.5. klo 16, joten tarkkaile postiasi.

Tapahtuman tiedot:

Milloin: lauantaina 18.5. klo 10–18 välillä
Kenelle: Liikuntakeskus Hukan jäsenille ja ei-jäsenille
Hinta: Liikuntakeskus Hukan jäsenille 10€*. Ei-jäsenet ja Hukka Xpress -jäsenet 20€.  
Osallistumisen edellytys: Olethan yli 18-vuotias sinkku. 

*Jäsen! käytä alekoodia JÄSEN saadaksesi etuhinnan.

HUOM! Jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   18.5.2024 10:00
Päättyy:   18.5.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Liikuntakeskus Hukka

Isokatu 99
90120 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet