Lukulafkan huhtikuun tapaaminen

11.4.2022 18:00

Zoom

 

Pääkaupunkiseudun tradenomien Lukulafka hyppää yhdessä Hercule Poirotin kanssa mysteerien maailmaan!

 

Mestarikirjailija Agatha Christien luoma Hercule Poirot on rakastettu ja viiksistään tunnettu yksityisetsivä, joka ratkoo rikoksia. Lukulafkan tämänkertainen kirjavalinta on yksi tunnetuimpia Hercule Poirot -tarinoita, nimittäin Kuolema Niilillä. Tässä kertomuksessa Poirot pääsee ratkomaan monimutkaista rikosten sarjaa, joka tapahtuu pienellä turistialuksella Egyptin Niilillä.

 

Kokoonnumme maanantaina 11.4. klo 18.00 Zoomin välityksellä keskustelemaan tästä kiistämättömästä klassikkoteoksesta. Tapahtuma on avoin kaikille Tradenomien jäsenille valtakunnallisesti, sekä Kulta- ja Musta-tason opiskelijajäsenille. 

 

Tässä kirjan kuvaus lyhyesti: 

 

Maailman rikkain tyttö Linnet Ridgeway on tottunut saamaan kaiken mitä haluaa - myös parhaan ystävättärensä Jacquelinen sulhasen. Kun Linnet nimittäin näkee komean mutta pennittömän Simon Doylen, ystävätär ei enää merkitse hänelle mitään. Linnetin ja Simonin häät aiheuttavat kissankorkuisia otsikoita juorulehdissä ja sekavia tunteita erinäisissä henkilöissä, joille Linnetin omaisuus on tärkeä. Häämatkasta tulee painajainen. Kaunis perijätär tuntee kateuden ja mustasukkaisuuden verkon kiristyvän ympärillään ja anoo apua Hercule Poirotilta.

 

Lähde ja lisätietoa kirjasta: WSOYKuka valitsee seuraavan kirjan? Te! Julkaisemme PKST:n somekanavissa kyselyitä ja äänestyksiä, joiden avulla pääsette vaikuttamaan kirjavalintoihin ja antamaan omat ehdotuksenne lukupiirin seuraavasta genrestä tai kirjasta. Tästä pääsette seuraamaan kaikkia some-kanaviamme:

Instagram
LinkedIn
Facebook

Tervetuloa keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden Lukulafkalaisten kanssa!

Lisätietoa tapahtumasta:

Iida Mikkola

Pääkaupunkiseudun tradenomit

iida.mikkola@pkstradenomit.fi

p. 040 836 9869

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

11.4.2022 18:00

Päättyy:  

11.4.2022 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Iida Mikkola

0408369869

iida.mikkola@pkstradenomit.fi