Tapahtuman oletuskuva

Työkyvyn ja itsensä johtaminen hybridiarjessa - Koulutus muutettu webinaariksi!

5.10.2022 17:30

webinaari

TEEMA: Voimavaroja ja rohkeutta - Työkyvyn ja itsensä johtaminen hybridiarjessa

Työarki on täynnä muutosta ja uuteen sopeutumista. Itsensä ja oman työn johtaminen on saanut lisähaasteensa, kun työ on siirtynyt osittain erilaisiin etätyö- ja hybridiympäristöihin.

Millaisin konkreettisin keinoin johdan itseäni ja pysyn tehokkaana, vireänä ja innostuneena omassa työssäni isojenkin muutosten keskellä? Entä miten huolehtia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta?

Tule saamaan työkaluja sekä sparraamaan yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa, miten lisätä henkilökohtaisia voimavaroja, askeltaa luottavaisemmin muuttuvassa työympäristössä sekä löytää resilientti ja rohkeampi versio itsestäsi!

Tervetuloa mukaan!

YTYn esihenkilöverkoston valmentajana on viestintä-, voimavara- ja uravalmentaja Reetta Viinanen, joka on tehnyt uran erilaisissa organisaatioissa viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Vuonna 2017 Reetta perusti valmennusyritys Rohkeushypyn valmentaen yksilöitä sekä työyhteisöjä kohti rohkeaa ja hyvinvoivaa työelämää - konkreettisin työkaluin, harjoituksin ja menetelmin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

5.10.2022 17:30

Päättyy:  

5.10.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari