Tampere Business Meet 2019

23.8.2019 11:00

Tampere-talo

TBM 2019 Liput

 

Early Bird VIP-lippu

TBM-19 VIP-lippu oikeuttaa osallistumisen koko päivän tapahtumaan ja iltajuhlaan, verkostoitumislounaan esiintyjien kanssa sekä istumapaikat VIP-katsomosta. Lippuja myynnissä vain 50, joten toimi nopeasti ja koe Tampere Business Meet VIP-tyyliin!  

Early Bird -päivälippu

Päivälipulla olet oikeutettu osallistumaan asiantuntijapuheenvuoroihin, moderniin ja yhteistyökumppaneiden isännöimään expoon sekä kuuntelemaan nimekkäiden Key Note –puhujien inspiroivia esityksiä. Muista myös varata paikkasi verkostoitumislounaalle ja "Meet the Beat" -jatkoille! Toimi nopeasti ja lunasta lippusi tähän syksyn huikeaan aloitukseen.

Päivälippuun voit halutessasi lisätä seuraavat palvelut lisämaksusta:

Verkostoitumislounas

Tällä lounaalla ei suljeuduta omiin kuppikuntiin vaan pakka laitetaan sekaisin ja tavoitteena on luoda uusia business-kontakteja hauskalla ja rennolla tavalla. 2018 verkostoitumislounas oli loppuunmyyty ja sai erittäin positiivista palautetta. Paikkoja myynnissä rajoitetusti, joten varaa paikkasi lounaalle ja tule tutustumaan uusiin ihmisiin avoimin mielen.    

TBM-19 jatkot ”Meet the beat”

Tapahtuma huipentuu Tampere-talon ravintola Tuhdon tunnelmallisissa tiloissa järjestettäviin TBM-19 jatkoihin. Jatkoilla vaihdetaan vapaalle ja nautitaan hyvästä ruuasta, musiikista ja ohjelmasta. Paikkoja myynnissä rajoitetusti, joten varmista paikkasi illan huipentumaan nopeasti.

 

Oletko ostamassa useampaa lippua? Ryhmälippujen (yli 10 henkilöä) ryhmätarjouksia voi tiedustella osoitteesta info@tamperebusinessmeet.fi 

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Early Bird -päivälippu

Myynti päättyy 31.5.2019 23:59
45,00 € (sis. ALV 0%)

Määrä:


Early Bird - VIP

Myynti päättyy 31.5.2019 23:59
99,00 € (sis. ALV 0%)

Määrä:


Early Bird -lippupaketti

Lippupaketti sisältää päivälipun tapahtumaan, verkostoitumislounaan, iltapäiväkahvin sekä jatkot.

Myynti päättyy 31.5.2019 23:59
75,00 € (sis. ALV 0%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa: 23.8.2019 11:00

Päättyy: 23.8.2019 22:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet
Järjestäjä

Yhteistyössä

Tamperetalo logo 2.jpg (779 KB)

Tampere Business Meet -tapahtuman käyttäjärekisterin tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa informoimme käyttäjärekisteriin tallennetuista tiedoista sekä henkilötietojen käsittelyn edellytyksistä. Tämä tietosuojaseloste ei koske tietoja, jotka on annettu muuta kuin Tampere Business Meet -tapahtuman käyttöä varten.

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry
PL 721, 33101 Tampere
www.jcitammerkoski.fi

Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa
Markus Koskinen & Henri Tuliniemi
dp@jcitammerkoski.fi

Mitä tietoja keräämme?

Henkilötietoryhmä, joiden tietoja keräämme rekisteriin, ovat Tampere Business Meet -tapahtuman osallistujat sekä yhteistyökumppanit.  Rekisterissä voidaan käsitellä muun muassa seuraaviin tietoryhmiin sisältyviä rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja:

 • rekisterinpitäjän asiakkaana olevan tai olleen työnantajayhteisön perustiedot, kuten nimi ja yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) sekä yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot.
 • rekisterinpitäjän ja rekisteröityjen väliseen asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten tilaustiedot, tiedot tapaamisista, mahdolliset suoramarkkinointiluvat ja -kiellot sekä osapuolten välinen muu yhteydenpito ja palveluun liittyvät tiedot.
 • rekisterinpitäjän järjestämän Tampere Business Meet -tapahtuman käyttöön liittyvät rekisteröityneen tiedot, kuten etu- ja sukunimi, osoitetiedot, yhteystiedot, yritys, tehtävä.
 • rekisterinpitäjän verkkosivuilla tapahtunut rekisteröidyn ostotapahtuma- ja asiointitiedot eri sivustoilla, tieto käyttäytymisestä verkkosivustoilla sekä muut vastaavat ryhmittelytiedot, osallistuminen tapahtumiin, tapahtumiin syötetyt tiedot, yhteydenotot asiakaspalveluun sekä yhteydenotot muihin tapahtuman järjestäjän henkilöihin ja palveluihin, sekä uutiskirjeen tilaamiseen liittyvät tiedot.

Pääasiallisesti keräämme tietoja seuraavasti:

 • asiakkaan itsensä ilmoittamat tiedot
 • Tampere Business Meet -tapahtumaan liittyvät käyttötiedot

Mihin henkilötietoja käsitellään ja mihin käsittely perustuu?

Henkilötietoja käsitellään ilmoittautumisten, tilausten, laskutuksen, yhteydenottojen, asioinnin, asiakaskyselyiden, markkinoinnin ja muiden Tampere Business Meet -tapahtumaan liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. 

Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumaan sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

Rekisterin tietoja käsitellään perustuen Tampere Business Meet -tapahtuman ja käyttäjän väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen sekä nimenomaiseen suostumukseen.

Miten tietoja säilytetään?

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

Henkilötietoja säilytetään vähintään koko Tampere Business Meet -tapahtuman ajan tai niin kauan kuin se on tarpeen tässä selosteessa kuvattujen rekisterin käyttötarkoituksien toteuttamiseksi. Lisäksi joitakin tietoja voimme säilyttää pidempään mm. lakisääteisten velvollisuuksien vuoksi.

Kuka käsittelee henkilötietoja?

Rekisteritietoja voidaan luovuttaa tapahtuman järjestäjän Tammerkosken Nuorkauppakamari ry:n sisällä.

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry voi myös ulkoistaa henkilötietojesi käsittelyn yrityksen ulkopuolisille yrityksille, jotka voivat sijaita myös Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolella olevissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole edellä henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

Mitä oikeuksia rekisteröidyllä on?

Rekisteröitynä sinulla on

 • oikeus tarkastaa rekisterin sisältämät henkilötietosi
 • oikeus pyytää henkilötietojen oikaisemista, päivittämistä tai poistamista
 • oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä
 • oikeus siirtää henkilötiedot toiseen järjestelmään
 • oikeus saada jäljennös henkilötiedoistasi

Kun käsittelymme perustuu ainoastaan nimenomaiseen suostumukseen, sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa antamasi suostumus.

Näin voit vaikuttaa tietojen käyttöön

Kun haluat käyttää oikeuksiasi rekisteröitynä, tulee sinun osoittaa kirjallinen pyyntö rekisterinpitäjälle dp@jcitammerkoski.fi. Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta se voidaan käsitellä.

Mikäli koet, että henkilötietojesi käsittely ei ole asianmukaista, sinulla on oikeus valittaa kansalliselle tietosuojaviranomaiselle (http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html).

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta.