Beckhoff webinaarit 2023

Tulevat webinaarit!

Alla on lista nyt keväällä 2023 tulevista webinaareista. Webinaarit alkavat klo 9.00 ja kestävät noin tunnin. Ilmoittaudu mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jo pidetystä webinaarista tallenteen, niin laita viestiä osoitteeseen events@beckhoff.fi.

Aika
(webinaarit alkavat klo 9.00)
Webinaarin kuvaus
Isännät

Pidetty
10.2.

Sähkön Spot-hintojen lukeminen ja optimoitu sähkön käyttö. Taajuusohjattu kulutusjousto.

Oletko miettinyt miten voit helposti saada käyttöösi sähkön Spot-markkinoiden tuntihinnat? Webinaarissa esittelemme hands-on esimerkin kautta miten Beckhoff TwinCAT 3 HTTP/REST -kirjastolla voidaan toteuttaa API-kutsun palveluun.

Toisena ajankohtaisena asiana on Fingridin FFR. Fast Frequency Reserve -sopimus mahdollistaa osallistua nopeaan taajuusohjattuun kulutusjoustoon. Tule kuulemaan miten tämä toteutetaan Beckhoff-tuotteilla.

jarmoh_nelio.jpg (369 KB)
Jarmo Hillebrand
Avainasiakaspäällikkö

aapo_nelio.jpg (407 KB)
Aapo Vuoristo
Ohjausjärjestelmäasiantuntija

 

Pidetty
17.2.

Automaatiokoodin laadun parantaminen Static Analysis -työkalun avulla

TwinCAT 3 PLC Static Analysis on kääntäjää täydentävä lisäosa auttaen luomaan jäsenneltyä koodia ja tunnistamaan mahdolliset virhelähteet jo varhain ohjelmoinnin aikana. Lähdekoodista voidaan tarkistaa esimerkiksi poikkeamia nimeämiskäytännöistä, symboleista tai määritellyistä koodaussäännöistä.

Webinaarissa pohdimme missä tilanteissa ja kuka Static Analysis -työkalua voi hyödyntää sekä esittelemme kuinka sen kanssa päästään alkuun.

mika_harmaa_nelio.jpg (538 KB)
Mika Eskola
Aluemyyntipäällikkö, Oulu

joonasy_nelio.jpg (338 KB)
Joonas Ylönen 
Sovellusinsinööri

Pidetty
17.3.

CAM-ohjaus ja lineaariset toimilaitteet

Monissa sovelluksissa on tarpeen synkronoida kaksi tai useampia akseleita ohjelmallisesti toisiinsa. Jotkut liikkeenohjaussovellukset vaativat monimutkaisen liikeradan, jolloin niitä ei voida aina toteuttaa perinteisillä menetelmillä. Tällaisissa tapauksissa haluttu liikerata voidaan kuvata CAM-taulukkoon, jolloin akseli seuraa määritettyä liikerataa master-akselin suhteen.

Kerromme webinaarissa miten CAM-ohjaus tehdään ja miten sitä voidaan hyödyntää sähkösylinterisovelluksessa.

marko_k_nelio_harmaa.jpg (761 KB)
Marko Kuusiluoma
Avainasiakaspäällikkö

timo_harmaa_nelio.jpg (658 KB)
Timo Anttila
Sovellusinsinööri

24.3.

Varmuuskopiointi ja tiedostojen suojaus

Varmuuskopiointi on keskeinen osa automaatiojärjestelmien toimivuutta ja tietoturvaa. Beckhoff Service Tool on helppokäyttöinen varmuuskopiointi- ja palautusohjelma, jonka avulla pystyt ottamaan käyttöjärjestelmästä täydellisen kopion ja palauttamaan sen laitteelle tarvittaessa.

Kerromme webinaarissa erilaisia vinkkejä, miten tärkeät tiedostot pystytään suojaamaan, ja miten PC:n toiminta palautetaan vikatilanteessa.

marko_k_nelio_harmaa.jpg (761 KB)
Marko Kuusiluoma
Avainasiakaspäällikkö

petrik_nelio.jpg (309 KB)
Petri Kiuru
Sovellusinsinööri

31.3.

TwinCAT/BSD ja virtuaaliset käyttöjärjestelmät

TwinCAT/BSD Hypervisor mahdollistaa virtuaalikoneiden ja TwinCAT-sovellusten suorittamisen yhdessä PC:ssä. Virtuaalikoneet mahdollistavat myös eri käyttöjärjestelmien vahvuuksien hyödyntämisen ohjaimessa sekä koko järjestelmän tietoturvaominaisuuksien parantamisen. Webinaarissä käydään läpi TwinCAT/BSD Hypervisorin perusperiaatteet sekä tutustumme aiheeseen hands-on demossa.

mika_harmaa_nelio.jpg (538 KB)
Mika Eskola
Aluemyyntipäällikkö, Oulu

joonask_nelio.jpg (309 KB)
Joonas Karjalainen
Sovellusinsinööri

Ilmoittautumalla webinaareihimme tai tapahtumiimme liityt samalla myös osaksi postitusrekisteriämme ja saat ajankohtaista tietoa tuotteistamme, ratkaisuistamme ja palveluistamme. Voit poistua rekisteristä, milloin haluat.
Rekisteriseloste

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Määrä

Määrä:


Määrä: