Beckhoff webinaarit

Webinaarimme jatkuvat keväällä 2024! 

Jos haluat pysyä ajan tasalla tulevista maksuttomista webinaareistamme ja muista tapahtumistamme, voit liittyä sähköpostilistallemme. Lähetä viesti osoitteeseen events@beckhoff.fi ja lisäämme sinut listallemme.

Jos haluat tallenteen jo pidetystä webinaarista, niin laita viestiä osoitteeseen events@beckhoff.fi.  

Aika 
Webinaarin kuvaus
Isännät

Pidetty
6.10.

Versionhallinta teollisuusautomaation sovelluskehityksen tukena

Nykypäivän teollisuusautomaatioon liittyvät projektit ovat monimutkaisia ja saattavat sisältää satoja tai tuhansia riviä koodia, laitekonfiguraatioita ja monimutkaisia ohjelmistoja. Pelkästään laajuuden takia on samalla projektilla useita rinnakkaisia kehittäjiä. Versionhallinnalla onkin tärkeä rooli modernin teollisuusautomaation sovelluskehityksessä.

Webinaarissa esitellään versionhallinnan etuja ja käyttötapauksia best practise -periaatteella sekä näytetään, miten versionhallinta tukee parhaiten sovelluskehitystä TwinCAT-ympäristössä.

mikkoh_nelio.jpg
Mikko Heikkilä
Sovelluskehityspäällikkö

tuomok_nelio.jpg
Tuomo Kamula
Sovellusinsinööri

 

Pidetty
13.10.

Beckhoff-koulutustarjonta ja -oppilaitosyhteistyö

Modernin PC-pohjaisen automaatiojärjestelmän kehittyessä alati monipuolisemmaksi, kasvaa vääjäämättä myös osaamisen tarve. Beckhoff-koulutuspalvelujen toteuttamat koulutukset tarjoavat apua järjestelmän eri osa-alueiden käyttöönottoon sekä ohjelmointiin, ja ohjaavat sovelluskehityksen oikeaan suuntaan heti projektin alkuhetkestä lähtien. Jotta osaavia ammattilaisia riittäisi kasvavan alan tarpeisiin myös tulevaisuudessa, panostaa Beckhoff voimakkaasti myös oppilaitosyhteistyöhön.

Webinaarissa esitellään kattavaa koulutustarjontaamme, sekä viimeaikaisia aktiviteettejamme oppilaitosyhteistyön puitteissa.

Oletko kiinnostunut kuulemaan Oulun ammattikorkeakoulun ja Beckhoffin yhteistyöstä? Webinaarissa Juha Junttila jakaa arvokkaita kokemuksiaan Beckhoff-oppilaitosyhteistyöstä ja Beckhoff-koulutuksista. Tule kuulemaan miten voit hyödyntää näitä oivalluksia omassa toiminnassasi! 

mika_harmaa_nelio.jpg (538 KB)
Mika Eskola
Aluemyyntipäällikkö, Oulu

jannek_pieni.png
Janne Kauppila
Sovellusinsinööri

juha_junttila.jpg
Juha Junttila
Lehtori, koneautomaatio, robotiikka ja koneenohjaus
Oulun ammattikorkeakoulu

Pidetty
27.10
.

TwinCAT HMI – Framework Control

Framework control tarkoittaa räätälöityä käyttöliittymän osaa, jonka toiminnallisuus tai ulkoasu ei ole toteutettavissa vakiona saatavilla TwinCAT HMI -controlleilla. Ne kehitetään web-työkaluilla (HTML, CSS, JavaScript). Framework controlleja voidaan soveltaa eri tavoin, esimerkiksi räätälöidyn JavaScript-koodin toteuttamiseen tai ulkoisten kirjastojen ja 3D-mallien integroimiseen osaksi automaatiokäyttöliittymää. 

Webinaarissa tutustumme Framework controlleihin tarkemmin ja käytännönläheisesti.

simop_nelio.jpg
Simo Pajari
Avainasiakaspäällikkö

juha_nelio.jpg
Juha Iloniemi
Sovellusinsinööri

Pidetty
3.11.

TwinCAT 3 uusi versio 4026 ja Teknologia23-messujen tietoisku

TwinCAT 3.1.4026 versio tuo monia uusia ominaisuuksia. Käytettävyyteen liittyvien päivitysten lisäksi mm. PLC ohjelmointiympäristöä on parannettu. Yhtenä merkittävimmistä muutoksista on pakettipohjaiseen asennukseen siirtyminen, joka mahdollistaa jatkossa sen, että uusia ominaisuuksia voidaan julkaista entistä nopeammin. Kerromme webinaarissa uuden version ominaisuuksista ja eduista sekä merkittävimmistä muutoksista.

Olemme mukana Teknologia23-messuilla, ja meillä on käytössämme 420 neliömetrin osasto. Esittelemme sinulle syitä, miksi sinun kannattaa ehdottomasti vierailla osastollamme. 

mika_harmaa_nelio.jpg (538 KB)
Mika Eskola
Aluemyyntipäällikkö, Oulu

otto_nelio.gif
Otto Patolinna
Sovellusinsinööri

katjah_nelio.jpg
Katja Hurskainen
Markkinointipäällikkö

Pidetty
17.11.

Diagnostiikka TwinCAT HMI:ssä

Beckhoff-automaatiolaitteet tarjoavat lukuisia diagnostiikkatyökaluja vianhakuun ja optimointiin. Webinaarissa esittelemme käytännön esimerkein TwinCAT HMI:n mahdollistamia diagnostiikan ominaisuuksia niin ohjelmoijille kuin operaattoreille.

jannes_nelio.jpg
Janne Suhonen
Avainasiakaspäällikkö

joonasy_nelio.jpg
Joonas Ylönen
Sovellusinsinööri

Pidetty
1.12.

TwinSAFE Motion update

TwinSAFE Motion on uusien servokäyttöjen mukana uudistunut paljon. Kaikki uudet TwinSAFE-tuotteet ovat jo pitkään sisältäneet integroidun turvalogiikan, kuin myös myös uudet Motion-turvatuotteet. Integroitujen turvalogiikoiden etuja ovat mm. nopeat vasteajat sekä modulaarisuus. Modulaarisuuden avulla turvaohjelma voidaan pilkkoa sopivan kokoisiksi, helposti hallittaviksi osiksi yhden suuren ohjelman asemasta. Samalla pienempiä sovelluksia voidaan tehdä vaikka pelkän integroidun turvalogiikan avulla. Kerromme tässä webinaarissa uusista mahdollisuuksista sekä esittelemme uuden Motion Wizardin.

petris_nelio.jpg
Petri Salminen
Avainasiakaspäällikkö

henrikp_nelio.jpg
Henrik Pammo
Sovellusinsinööri

timo_harmaa_nelio.jpg
Timo Anttila
Sovellusinsinööri

Ilmoittautumalla webinaareihimme tai tapahtumiimme liityt samalla myös osaksi postitusrekisteriämme ja saat ajankohtaista tietoa tuotteistamme, ratkaisuistamme ja palveluistamme. Voit poistua rekisteristä, milloin haluat.
Rekisteriseloste