Juoksuharrastuksen kehittäminen osana arkea -webinaari

21.3.2023 18:00

Tallenne

 

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

 

 

 

This event will be held in Finnish.

Pääkaupunkiseudun tradenomit järjestää yhdessä Vauhtisammakon ja  juoksuvalmentaja Mikko Liukan kanssa aloitteleville juoksijoille ja jo kokeneemmillekin kipittelijöille juoksukoulupaketin, joka alkaa webinaarilla ja jatkuu huhtikuussa käytännön juoksukoululla.

Mikko Liukka on yksi Suomen kovimpia ultrajuoksijoita ja hyvinvointiin sekä juoksutekniikkaan keskittyvä valmentaja. Liukka tulee käsittelemään webinaarissamme juoksuharrastuksen yhdistämistä erilaisiin arjen tilanteisiin ja miten juoksuharrastuksesta voi tehdä itselleen soveltuvan harrastuksen oikeiden sykealueiden ja lihas- sekä juoksutekniikkaharjoitteiden avulla. Webinaari on tunnin mittainen ja se tullaan tallentamaan. Webinaari tulee olemaan taattu informatiivinen paketti kaikille osallistujille, aiempaa tietämystä tai kokemusta juoksusta ei tarvitse olla.

Webinaari ja siinä käsiteltävät aiheet toimivat pohjana huhtikuussa Vauhtisammakon pääkaupunkiseudulla vetämälle juoksutekniikkatunnille, johon aukeaa erillinen ilmoittautuminen myöhemmin.

Webinaariin voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Webinaarissa on rajallinen määrä paikkoja, mutta tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen mikäli et ehtinyt saamaan paikkaa itse webinaarista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.3.2023 18:00

Päättyy:  

31.8.2023 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun tradenomit

taneli.talvitie@pkstradenomit.fi