Viikoittainen Kehonhuolto

4.5.2022 08:00

Verkossa

Starttaa aamusi Kehonhuollolla! Tämä elvyttävä liikuntahetki huoltaa kehoa ja mieltä. Huomioimme erityisesti tietotyöläisillä yleistyneet vaivat mukaan lukien someniska, hartialysy ja uinuva pakara. Hyödynnämme erilaisia kehonhuoltomenetelmiä monipuolisesti.

Valmentajamme Kati Boijer-Spoof Heikinheimo - Auktorisoitu Personal Trainer (APT®), mindfulness-opettaja, PilatesHealth-ohjaaja ja Etätyön hyvinvointi -kirjan toinen kirjoittaja. Lue lisää Katista täältä!

Virkisteri on palveluyritys, joka tekee työhyvinvoinnista totta liikkumisen ja palautumisen keinoin. Palveluihin kuuluvat muun muassa Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™️ -konseptit, liikuntapalvelut, tietotyöläisten hyvinvointivalmennukset sekä tiimi- ja virkistyspäiväohjelmat. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät pitkä käytännön kokemus ja tutkittu tieto.

Kehonhuolto järjestetään Zoomissa ilman osallistujan kuvaa ja ääntä.

Tallenne tulee jälkikäteen katsottavaksi tallennekirjastoomme.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Linkki pysyy samana koko kevään - ilmoittauduthan kuitenkin joka viikon Kehonhuoltoon erikseen, jotta saamme tietoa osallistujamääristä ja hyviä syitä jatkaa Kehonhuoltoja tarjonnassamme! :)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   4.5.2022 08:00
Päättyy:   4.5.2022 08:25

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi