Webinaari: Markkinavuoropuhelu ja asiakkaan osallistaminen osaksi onnistunutta hankintaa, 4.6.2024 klo 9.00-12.00

Asiantunteva julkisen hankinnan tilaaja käy vuoropuhelua markkinatoimijoiden kanssa ja viestii aktiivisesti. Minkälaisia reunaehtoja hankintalaki asettaa? Miten markkinavuoropuhelu kannattaa hoitaa käytännössä? Entä miten loppukäyttäjät kannattaa osallistaa hankintaprosessiin? Millaisia osallistamismenetelmiä voi käyttää? Missä vaiheessa hankintaprosessia asiakas kannattaa ottaa mukaan?

Osallistu innostavaan ja käytännönläheiseen koulutukseemme!

Asiantuntijamme hyödyntävät markkinavuoropuhelua työssään päivittäin ja jakavat koulutuksessa parhaat käytännön oivalluksensa. Kerromme esimerkkejä myös hankintayksiköiden käyttämistä asiakkaiden osallistamismenetelmistä, jotka sinäkin voit lisätä työkalupakkiisi. 

Kurssin myötä tiedät miten toimia hankintalainsäädännön mukaisesti ja tehdä parempia hankintoja. Näillä neuvoilla saat hankinnan onnistumaan ja tuet sopimuskauden aikaista yhteistyötä.

Koulutus on suunnattu etenkin hankintayksiköille ja tilaajille. Myös tarjoajina toimivat saavat koulutuksesta vinkkejä toimintaansa.

Tutustu ohjelmaan tästä.

Kouluttaja: PTCS:n asiantuntija Satu Grekin (HTM) ja/tai Jesse Hakkarainen (HTM)

0512-ptcs-satu-3301.jpg ptcs_jesse-hakkarainen_2755.jpg   

Tekninen toteutus: Webinaari toteutetaan Microsoft Teamsilla. Osallistumiseen riittää verkkoselain ja hyvä internetyhteys. Saat osallistumislinkin kurssille viimeistään pari arkipäivää ennen webinaaria. Koulutus on vuorovaikutteinen - voit kysyä ja kommentoida sekä suullisesti että chatissa. Koulutus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa 7 vuorokauden ajan.

Kampanja: Tarjoamme tähän ja muihin kursseihin, jotka on PTCS:n koulutuskalenterissa merkitty tagilla Sote-Boostaus, tuntuvan hintaedun. Kun ilmoittaudut kolmeen tai useampaan Sote-Boostaus koulutuspäivään, saat kunkin koulutuksen osallistumismaksusta -20 % alennuksen. Saat alennuksen käyttämällä ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodia SOTEBOOSTAUS. 

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
Markkinavuoropuhelu ja asiakkaan osallstaminen/1hlö, 4.6.2024 260,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
4.6.2024 09:00
Päättyy:
4.6.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

050 541 8615

kurssit@ptcs.fi

Oletko kiinnostunut tilauskoulutuksesta? Pyydä tarjous

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste