Pirkkalan hölkkä

Pirkkalan hölkkä on vuosittain järjestettävä juoksu- ja hölkkätapahtuma Pirkkalan kuntakeskuksen ytimessä. Elokuun ensimmäisen viikon keskiviikkoiltana järjestettävä tapahtuma juostaan Pirkkalan kuntakeskuksen vehreässä ympäristössä ja se kerää osallistujia nuorista aina kokeneempiin asti.

Reittikuvaus

Lasten reitti kiertää yhtenä lenkkinä Vähäjärven ympäri ja on melko tasainen. Reitin alkuosassa lyhyt pätkä asfalttia, muutoin hiekka- ja purupintainen alusta. Maali sijaitsee urheilukentällä. Virallisesti mitattu. Katso tarkempi reittikartta ja reittikuvat.

Reittikartta

Avaa uudessa ikkunassa

Huoltopisteet

Pitkillä reiteillä (10,6 km) huoltopiste (vesi) puolivälissä. Mehua ja vettä tarjolla maalissa.

Palvelut tapahtumapaikalla

Suihku- ja pukeutumistilat löytyvät tapahtumapaikalta.

Kisatoimisto

Kisatoimisto sijaitsee tapahtumapaikalla (Pirkkalan keskusurheilukenttä, Koulutie 9).

Osanottomaksut ja ilmoittautuminen:

Osanottomaksu 13 eur.  Ilmoittautuminen viimeistään viimeistään sunnuntaina 30.7.2017. Sarjoissa P/T 12 ja 14 ei osanottomaksua. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 18.45 mennessä (os. maksu 18 eur). Osanottomaksun voi maksaa myös liikuntaseteleillä (kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodikenttään "LIIKUNTASETELI"). Liikuntasetelit tuodaan tapahtumapaikalle ja niitä vastaan saa kilpailunumeron.

Sarjat:

10,6 km: M, M40 ja M/N kuntosarja
5,5 km: N, N40, M/N50, M60, T/P18, M/N kuntosarja 
2,2 km: T/P12,T/P14

Palkinnot

Mitali kaikille maaliin juosseille osallistujille. Kilpasarjoissa huippupalkinnot: palkintoina K-Citymarket Pirkkalan lahjakortteja, lasten sarjoissa parhaat palkitaan pokaalein, lisäksi runsaasti arvontapalkintoja. Uusista reittiennätyksistä erityispalkinnot.

Lippuja ei enää tarjolla.


Ajankohta

Alkaa:
2.8.2017 18:30
Päättyy:
2.8.2017 20:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pirkkalan liikuntatalo/keskusurheilukenttä
Koulutie 9
33960 Pirkkala

Eventilla

Powered by Eventilla.