Oma talous haltuun helpoilla ja konkreettisilla muutoksilla

4.11.2021 17:00

Webinaari

Oletko joskus menettänyt yöunia raha-asioiden vuoksi tai ehkä ylipäätään toivoisit, että sinulla olisi tilillä ylimääräistä rahaa yllättäviä kuluja varten?

Suomalaisista 20 % säästää arjessa - tule sinäkin mukaan tähän jengiin! Tässä webinaarissa saat konkreettisia keinoja, jolla teet säästämisestä helppoa ja automaattista. Opit, miten pienilläkin asioilla voi olla suuri merkitys taloudelliseen hyvinvointiin.

Taloudellinen hyvinvointi antaa sinulle vapauden nauttia omannäköistä elämää ilman, että koet rahasta stressiä!

Webinaarin jälkeen sinulla on konkreettiset askelmerkit, jolla tunnistat itsellesi sopivan säästösumman ja opit miten lähdet säästämään sitä!

Webinaarin lopuksi voit esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ROI valmentajalle.

Kouluttajamme Nina Nordlund on ROI:n talousvalmentaja, joka on kirjoittanut Alma Talentille teoksen Lapset ja raha. Nina on auttanut yksityishenkilöitä, yrittäjiä, nuoria, perheitä, naisia ja miehiä henkilökohtaisen talouden saralla. Hän on valmentanut esimerkiksi asiakkaita, miten he voivat päästä huonoista veloista pois, saada oman talouden hallintaan tai perinnön tuottamaan. Vapaa-ajallaan hän pitää Rahamania -nimistä podcastia. Koulutukseltaan Nina on tuotantotalouden diplomi-insinööri ja lähihoitaja. Ninan perheellä on useita sijoitusasuntoja, osakesijoituksia ja lisäksi he ovat sijoittaneet muutamaan listaamattomaan yritykseen.

Tapahtuman järjestää Finanssialan tradenomit. Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Webinaarista tulee tallenne katsottavaksi tallennekirjastoomme.

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 4.11.2021 17:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

4.11.2021 17:00

Päättyy:  

4.11.2021 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi