Oma talous haltuun helpoilla ja konkreettisilla muutoksilla

4.11.2021 17:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Oletko joskus menettänyt yöunia raha-asioiden vuoksi tai ehkä ylipäätään toivoisit, että sinulla olisi tilillä ylimääräistä rahaa yllättäviä kuluja varten?

Suomalaisista 20 % säästää arjessa - tule sinäkin mukaan tähän jengiin! Tässä webinaarissa saat konkreettisia keinoja, jolla teet säästämisestä helppoa ja automaattista. Opit, miten pienilläkin asioilla voi olla suuri merkitys taloudelliseen hyvinvointiin.

Taloudellinen hyvinvointi antaa sinulle vapauden nauttia omannäköistä elämää ilman, että koet rahasta stressiä!

Webinaarin jälkeen sinulla on konkreettiset askelmerkit, jolla tunnistat itsellesi sopivan säästösumman ja opit miten lähdet säästämään sitä!

Kouluttajamme Nina Nordlund on ROI:n talousvalmentaja, joka on kirjoittanut Alma Talentille teoksen Lapset ja raha. Nina on auttanut yksityishenkilöitä, yrittäjiä, nuoria, perheitä, naisia ja miehiä henkilökohtaisen talouden saralla. Hän on valmentanut esimerkiksi asiakkaita, miten he voivat päästä huonoista veloista pois, saada oman talouden hallintaan tai perinnön tuottamaan. Vapaa-ajallaan hän pitää Rahamania -nimistä podcastia. Koulutukseltaan Nina on tuotantotalouden diplomi-insinööri ja lähihoitaja. Ninan perheellä on useita sijoitusasuntoja, osakesijoituksia ja lisäksi he ovat sijoittaneet muutamaan listaamattomaan yritykseen.

Tapahtuman järjestivät Finanssialan tradenomit. Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.11.2021 17:00

Päättyy:  

31.12.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi