Tapahtuman oletuskuva

BIG Academy: SOMEREKRYTOINNIN PERUSTEET

29.11.2021 12:00

Verkossa

Tom Laine on Linkedinin verkostoitunein suomalainen ja edustaa kansäinvälisesti tunnustettua kärkeä erityisesti somerekrytoinnin ja työnantajamielikuvan rakentamisen asiantuntijana sekä kouluttajana. Amerikkalainen Rise Global on valinnut Laineen maailman vaikutusvaltaisimpien HR-vaikuttajien listalla sijalle 4. 

Tom on toiminut muun muassa Oraclen pohjoismaisena kanavamarkkinointipäällikkönä Tanskassa, sekä perustanut Suomen ensimmäisen sosiaalisen median toimintatapoihin erikoistuneen rekrytointialan yrityksen. Kaikkiaan Laine on toiminut sosiaalisen median parissa jo vuodesta 1999, jolloin hän perusti ensimmäisen yhteisöjen hyödyntämiseen keskittyneen startup-yrityksensä.

 

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA LAINEEN KOULUTUKSESTA

 

"Paljon asiaa päivän aikana, mutta Tom Laineen vahva asiaosaaminen ja rento esitystyyli pitivät mielenkiinnon yllä koko koulutuksen ajan. Hyviä esimerkkejä pitkin päivää. Ehdottomasti iso peukku!"


"Paljon uutta asiaa itselle, etenkin työantajamielikuvasta. Vaikka päivä oli täynnä asiaa, niin oma mielenkiinto säilyi koko ajan ja tätä ei useinkaan tapahdu"


" Parasta oli konkreettiset esimerkit, miten kannattaa toimia"

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

29.11.2021 12:00

Päättyy:  

29.11.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Järjestäjä ja lisätiedot

BIG Business Insight Group

customercare@bigtraining.fi

https://www.bignordic.com/academy