Nappaa työhaastattelu videon avulla

17.12.2020 16:30

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Nappaa työhaastattelu videon avulla

Saitko kutsun videohaastatteluun osana rekrytointiprosessia?

Videohaastattelut eli rekrytoinnin alkuvaiheessa itse nauhoitettavat minuutin klipit ovat yleistyneet. Miten näihin tulisi valmistautua, jotta pääsisi jatkoon rekrytointiprosessissa?

Tässä tallenteessa kuulet parhaat vinkit, miten voit valmistautua videohaastatteluun ja miten niissä voi onnistua parhaalla mahdollisella tavalla. Kurkistamme myös rekrytoijan vinkkelistä videohaastatteluihin.

Taloushallintoalan tradenomit järjestää koulutuksen videohaastatteluihin valmistautumisesta. Kouluttajana toimii rekrytoinnin ammattilainen, projektipäällikkö Sandra Välikoski Saranen Consultingilta. Hän on katsonut vuosien varrella satoja videohaastatteluja ja avaa nyt tradenomeille niissä menestymisen vinkkinsä.

Tallenne sopii henkilölle, joka ei ole ollut hetkeen mukana rekrytointiprosesseissa, vastavalmistuvalle, sekä jo videohaastatteluissa mukana olleille.

Koulutuksen järjestivät Taloushallintoalan tradenomit.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

17.12.2020 16:30

Päättyy:  

31.12.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Sanna Frisk

050 532 9070

sanna.frisk@tradenomi.fi