Nappaa työhaastattelu videon avulla

17.12.2020 16:30

Webinaari

Saitko kutsun videohaastatteluun osana rekrytointiprosessia?

Videohaastattelut eli rekrytoinnin alkuvaiheessa itse nauhoitettavat minuutin klipit ovat yleistyneet. Miten näihin tulisi valmistautua, jotta pääsisi jatkoon rekrytointiprosessissa?

Tämän tilaisuuden aikana kuulet parhaat vinkit, miten voit valmistautua videohaastatteluun ja miten niissä voi onnistua parhaalla mahdollisella tavalla. Kurkistamme myös rekrytoijan vinkkelistä videohaastatteluihin - tätä et halua missata!

Taloushallintoalan tradenomit järjestää koulutuksen videohaastatteluihin valmistautumisesta. Kouluttajana toimii rekrytoinnin ammattilainen, projektipäällikkö Sandra Välikoski Saranen Consultingilta. Hän on katsonut vuosien varrella satoja videohaastatteluja ja avaa nyt tradenomeille niissä menestymisen vinkkinsä. 

Tilaisuus sopii henkilölle, joka ei ole ollut hetkeen mukana rekrytointiprosesseissa, vastavalmistuvalle, sekä jo videohaastatteluissa mukana olleille. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. 

Koulutuksen järjestää Taloushallintoalan tradenomit. Webinaariin voivat osallistua kaikki Tradenomien jäsenet. Linkki webinaariin tulee ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin mukana. Tilaisuudesta tulee tallenne katsottavaksi jälkikäteen. 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 17.12.2020 16:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

17.12.2020 16:30

Päättyy:  

17.12.2020 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Sanna Frisk

050 532 9070

sanna.frisk@tradenomi.fi