Aikuisten unikoulu osa 2 - näillä vinkeillä saat arkeesi enemmän unta

8.12.2020 17:25

Webinaari

Pääkaupunkiseudun Tradenomit järjestää toivotun tilaisuuden eli aikuisten unikoulun jatko-osan joulukuussa!

Oletko yksi niistä monista, joka kokee nukahtamisen hankalaksi aktiivisen päivän jälkeen? Työskenteletkö pääasiassa aivoillasi, jotka eivät niin helposti lopeta uusien ideoiden tuottamista kun pitäisi mennä nukkumaan? Tämä tilaisuus on juuri sinulle, ja kaikille jotka kokee haasteelliseksi ruuhkavuodet, opiskeluajan tai muun hyvinvointiin vaikuttavan asian mikä haastaa unen laatua.

Tilaisuudessa kouluttajana on Anne Huutoniemi Uniklinikalta. Hänen aiempi luento on katsottavissa tallenteena webinaarikirjastosta (kirjaudu omaan asiointiin ja sieltä löytyy aiempi video). Jatkamme siitä mihin jäätiin ja tämä webinaari keskittyy arjen vinkkeihin, jotka parantavat unta. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. 

Luennon sisältö:

  • Unettomuus ja sen mekanismit
  • Mitä voidaan tehdä toiminnallisen ja kognitiivisen ylivireyden purkamiseksi
  • Opimme muutaman käytännön harjoituksen ylivireyden purkamiseksi

Esittelyssä kouluttaja Anne Huutoniemi 👋
”Toimin unen asiantuntijana Helsingin uniklinikalla hoitaen unettomia potilaita yksilö- ja ryhmävastaanotoilla ja tapaamisissa. Olin mukana unettomuuden Käypä hoito- työryhmässä päivittämässä uutta suositusta vuosina 2010-2017. Toimin myös hankepäällikkönä STM:n kärkihankkeessa, jossa olin suunnittelemassa ja toteuttamassa uniterveyden koulutuksen sisältöä ja unettomuuden lääkkeettömän hoidonkoulutusta eri sairaanhoitopiirien ammattilaisille.”

Ohjelma:
17.30 Koulutus alkaa
18.45 Koulutus päättyy

Lisätiedot: 

Pääkaupunkiseudun tradenomit
hallitus@pkstradenomit.fi

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Tradenomien jäsenille. Tilaisuus järjestetään ainoastaan webinaarina. Tallenne tulee myöhemmin webinaarikirjastoon.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 8.12.2020 17:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

8.12.2020 17:25

Päättyy:  

8.12.2020 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari